Zimi naša koža treba pojačanu dozu njege. Hrvatski brend prirodne kozmetike San ima novu formulu za zrelu i suhu kožu, obogaćenu hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom

san cleanse renew tonik za lice

San prirodna kozmetika, koja se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr. sc. Jagode Ćerić, ima novoga saveznika vaše ljepote. Riječ je o toniku za zrelu i suhu kožu, koji je zapravo srodniji hidratacijskom serumu ili boosteru. I koji će vas oduševiti! Naravno, ne sadrži alkohol, parabene, bojila, silikone i sintetske mirise.

San Cleanse Renew tonik za zrelu i suhu kožu s hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom, osim korekcije pH i pripreme kože za nanošenje emulzija, kreme ili seruma, služi kao bogati ovlaživač s aktivnim tvarima koje hidratiziraju i obnavljaju kožu te je oplemenjuju prebiotičkim tvarima važnim za balansiranje mikrobioma kože i rast korisnih probiotičkih bakterija. Idealan je za suhu, suhu i dehidriranu te zrelu kožu kojoj su potrebni dodatna hidratacija, njega i sjaj. U nježnom hidrolatu latica ruže inkorporirani su biljni glicerol, dekspantenol, sorbitol i aloe vera kao bitni ovlaživači kože koje sadrži ovaj tonik za lice. Anionski polisaharidi i hijaluronska kiselina, osim vlaženja, pridonose i regeneraciji kože, a hijaluronska kiselina je s razlogom jedna od najpoznatijih anti-age aktivnica. Riječ je o humektansu s jedinstvenim kapacitetom vezanja i zadržavanja vode u stanicama kože koji, ovisno o veličini molekule, djeluje na poboljšanje hidratacije u različitim slojevima epiderme.

San Cleanse Renew tonik dostupan je u San web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.