Za sve one koje muči neujednačen ten, tamne mrlje ili hiperpigmentacije, jesen je pravo vrijeme da ih se riješite uz DermaWise gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja. Riječ je o proizvodu prirodnog porijekla, pogodnom za sve tipove kože, koji će vas oduševiti svojom prozračnom teksturom

dermawise darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju DermaWise gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja, su:

IVANA POPADIć, OSIJEK

JELENA KARAICA, TENJA

MATEA ANDRIčIć, ĐAKOVO

Pažljivim odabirom i kombinacijom aktivnih supstancija iz prirodnih ekstrakata biljki crvene djeteline, hamamelisa, medvjetke i zelene kave, formuliran je DermaWise gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja. Koristi prirodne izvore alfa-arbutina koji je derivat hidrokinona, jednog od najučinkovitijih, aktivnih sredstava za posvjetljivanje kože te ujednačava ten i djeluje na postizanje svjetlije puti kože s manje vidljivim mrljama. Osim toga, ekstrakt zelene kave i hamamelisa dubinski hidratiziraju, bore se protiv znakova preranog starenja kože te povećavaju sintezu kolagena.

dermawise darivanje

DermaWise gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja je prozračan, prirodnog porijekla, pogodan za korištenje kod svih tipova kože. Lagano se nanosi i instantno upija što ga čini idealnom podlogom za make up. Za vidljive rezultate poželjno ga je koristiti dva puta dnevno, idealno ujutro i navečer, tijekom 4 do 8 tjedana. U slučaju hiperpigmentacije uzrokovane djelovanjem sunca, potrebno je izbjegavati izlaganje UV zrakama ili upotrijebiti kremu sa zaštitnim faktorom.

dermawise darivanje

Učinkovitost DermaWise gela za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja potvrdio je i J.S. Hamilton laboratorij kod 95% ispitanika, na svim tipovima kože, uključujući osjetljive dijelove i intimnu zonu i to nakon samo 4 tjedna korištenja. Može se koristiti na koži lica, vrata, prsa i ostalih dijelova tijela. Svakako treba izbjegavati kontakt s usnama i očima. Također pomaže i kod uklanjanja širokog spektra ožiljaka od starih ožiljaka, ožiljaka od opekotina, piercinga, ožiljaka od akni, depilacije i slično. DermaWise proizvodi su dostupni na Webshopu i bolje opremljenim ljekarnama. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.