Kad se udruže snaga prirodnih sastojaka, inovacija i provjereni učinak – nastaje krema za lice i linija proizvoda za njegu lica Elemis Pro-Collagen Rose Marine

elemis pro-collagen rose marine

Nova Elemis Pro-Collagen Rose Marine linija za anti-age njegu lica, obogaćena aromatičnom engleskom ružom, sastoji se od četiri nova proizvoda: kreme za lice, balzama za čišćenje lica, uljnog seruma za lice i spreja za njegu lica (hydromist). Sastavni dio linije Elemis Pro-Collagen Rose Marine jesu ruže koje rastu u samo nekoliko engleskih pokrajina, a o njima se brinu žene kojima su na prvome mjestu održivost i odgovornost prema prirodi. Zahvaljujući tomu, naši proizvodi i sadržavaju samo organske sastojke, koji čine čuda u svakodnevnoj beauty-rutini. 

elemis pro-collagen rose marine

Ruže se beru ručno, isključivo u jutarnjim satima toplih i suhih dana u godini, kad su najbolje za branje, a miris im je najaromatičniji. Nakon branja polažu se na bijele plahte kako bi se pčele i ostali insekti mogli prirodno vratiti u svoj habitat. Samo najbolje ruže postat će dio linije Pro-Collagen Rose Marine i osobito učinkovitog hidrolata engleske ruže, koji temeljito vlaži, smiruje i njeguje kožu, a miris mu je k tomu božanstven! 

elemis pro-collagen rose marine

Nova formulacija ima teksturu gela, ne ostavlja neželjene masne tragove, namijenjena je svim tipovima kože, a posebice se preporučuje za osjetljivu i osobito nježnu kožu. Zahvaljujući svojoj teksturi i ulju koje se upija vrlo brzo, ova je linija izvrsna podloga za šminku te koži daje svjež izgled i blistav sjaj.

elemis pro-collagen rose marine

Glavni sastojci kreme za lice Elemis Pro-Collagen Rose Marine, uz organski hidrolat engleske ruže, jesu Padina Pavonica, alga iz Sredozemnog mora, bogata polisaharidima, koji umiruju i održavaju dugotrajnu vlažnost kože i tako joj daju blistav ten, Chlorelle Vulgaris, također alga, bogata aminokiselinama, mineralima i vitaminima, koji ublažavaju znakove starenja na koži, te gingko biloba, tvar koja se dobiva iz listova drveća, a sadržava fitonutrijente koji umiruju kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.