Upoznajte NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora koji pomaže vašoj koži da maksimalno iskoristi vaše noći, a vama daruje čvrst i blistav ten čim se probudite. Ovaj specijalac iz noći u noć vidljivo smanjuje dublje bore, dajući koži svjež, odmoran i zdrav izgled

nivea cijela

Kvalitetan san od vitalnog je značaja za raspoloženje, zdravlje i kožu. Iako se nama možda čini da naše tijelo odmara kao i mi, dok spavamo, u tijelu se odvijaju važni procesi obnavljanja kože. Nema boljeg osjećaja nego kada se probudimo odmorni i svježi, sve zahvaljujući dobrom snu. Upravo zato je on, najmoćniji prirodni saveznik ljepote, a uz odgovarajuću njegu ovaj se povoljan učinak može dodatno pospješiti.

nivea cijela2

Zahvaljujući formuli s čistim koenzimom Q10 u dvostrukoj koncentraciji, NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora obnavlja kožu energijom kako bi se maksimalno povećao prirodni noćni proces njenog obnavljanja. Tome dodatno pridonosi i provitamin B5 koji potiče vlastiti proces regeneracije kako bi neutralizirao oštećenja nakupljena tijekom dana. Nikako ne smijemo zanemariti opuštajući mirisni sastav NIVEA Q10 Power noćnog seruma protiv bora koji je posebno dizajniran kako bi umirio vaša osjetila i opustio vas za miran i kvalitetan san. 

Cijena:
NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora 50 ml; 124,53 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.