Od tekućih pudera očekujemo prekrivanje svih nesavršenosti i stapanje s licem poput druge kože, njegujuće sastojke i postojanost. Kreativni direktor Diora Peter Philips kreirao je tonove Diorskin Forever High Perfection i Diorskin Forever Skin Glow pudera u matte i glow varijanti koji će ispuniti beauty snove i najzahtjevnijih lica. Na našem tržištu bit će dostupno od svake vrste po 18 nijansi

dior forever puderi

S njima je posao jednostavan. Puderi nove generacije prikladni su uglavnom za sve tipove kože, sadrže pigmente koji reflektiraju svjetlost i čine ten mlađim i blistavijim, a većina u sebi ima i zaštitne faktore. Imate li masnu kožu, birajte bezuljne formule, a za suho lice spas su kremaste teksture obogaćene mineralima i vitaminima. Osim teksture, jednako je važno pogoditi boju. Dakle, potražite nijansu najsličniju svojoj prirodnoj puti. Za provjeru, nanesite malu količinu na unutrašnju stranu nadlaktice ili na čeljust. Također, kada je riječ o puderima, važna je postojanost. Upravo zato, oduševila nas je vijest da su na beauty scenu stupile nove zvijezde savršenog tena – Diorovi Diorskin Forever puderi koji obećavaju 24-satnu vjernost u matte i glow varijanti.

dior forever puderi

Zahvaljujući svome majstorskom iskustvu s bojama, kreativni direktor Diora, Peter Philips, kreirao je paletu u koj se nalazi čak 67 tonova, od hladnih, ružičastih, neutralnih, toplih, boje breskve, maslinastih i smeđih koji izvlače savršenstvo iz svakog tipa i boje kože. Pigmenti su dobiveni iz biljnih derivata koji odolijevaju vlazi pa je boja postojana, ne mijenja se i ne blijedi satima.

dior forever puderi

Sferične čestice The Iconic Dior Forever Matte pudera jamče lagano razmazivanje, dok apsorbirajuće kuglice neutraliziraju sjaj, kreirajući savršen mat finish bez svima mrskog efekta maske. Dior Forever Skin Glow najbolje je opisao njegov tvorac Peter Philips: "Forever Skin Glow je svestran. Ovisno o svjetlu, osigurava različite učinke. U mekanom, prigušenom osvjetljenju, sjaj je diskretan, a na suncu postaje jači, hrabriji... Možete ga nanijeti na čitavo lice ili možete dodati svjetlost na određene dijelove. Sve je moguće."

Cijene:
DIOR Diorskin Forever High Perfection Foundation; 391 kn
DIOR Diorskin Forever Skin Glow Foundation; 391 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.