U kombinaciji s pažljivo odabranim popratnim akordima, popularni mirisi breskve i ruže ponovno stupaju na scenu u svježoj i trendi varijanti

betty barclay pure pastel

Voćno-slatka breskva je u središtu nježne kompozicije Betty Barclay Pure Pastel Peach. U gornjoj noti, marakuja i grejp daju glavnim sastojcima pripadajuću dozu živosti i egzotike. Miris je dodatno upotpunjen plemenitim cvijećem poput ljubičica, jasmina i plumerije koji breskvi u srednjoj noti pružaju dašak senzualne ženstvenosti. U donjoj noti vanilija, kašmir i tonka lagano omekšavaju kompoziciju.

betty barclay pure pastel

Betty Barclay Pure Pastel Rose moderni je hommage slojevitom mirisu ruže. Gornja nota iznenađuje kombinacijom proljetnog jorgovana, slatkasto-cvjetne ljubičice, a osvježavajući đumbir daje joj poseban, završni twist. Ruža, koja je ovoj kreaciji dala ime, savršeno se stopila s božurom u srcu kompozicije, a stilski je nadopunjena i mirisom vodene biljke. U donjoj noti, pačuli, cedrovina i sandalovina stvaraju kremastu, meku bazu koja naglašava modernu ženstvenost.

Cijene:
Betty Barclay pure pastel peach, Eau de Toilette, 20ml, 131,95
Betty Barclay pure pastel peach, Eau de Parfum, 20ml, 161,95
Betty Barclay pure pastel rose, Eau de Toilette, 20ml, 131,95
Betty Barclay pure pastel rose, Eau de Parfum, 20ml, 161,95

Dostupno u Mulleru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.