U Dr. Hauschki vjerujemo kako treba dopustiti tijelu da se znoji, a pojavu neugodnih mirisa spriječiti prirodnim sastojcima. Upravo kako bi pojavu neugodnih mirisa smanjili na najmanju moguću mjeru, novi dezodoransi Dr. Hauschka ograničavaju razvoj bakterija u području pazuha, ali istovremeno ne sprječavaju znojenje

dr. hauschka prirodni dezodoransi

Za razliku od brojnih drugih dezodoransa koji se mogu pronaći na tržištu, Dr. Hauschka dezodoransi potpuno su prirodni i ne sadrže spojeve aluminija.

Dr. Hauschka dezodoransi dolaze u dvije mirisne linije, namijenjene kako ženama tako i muškarcima. Ne sadrže aluminijski klorhidrat ni druge aluminijske spojeve koji inače stežu znojne žlijezde, a zbog svoje roll-on aplikacije ostaju na koži dulje od dezodoransa koji se nanosi u spreju i tako produljuju osjećaj prirodne svježine. Za one koji imaju osjetljiviju kožu i traže dezodorans koji će ih zaštiti od neugodnih mirisa, ali istovremeno i njegovati kožu pazuha tu je Dr. Hauschka Ruža, dok će oni koji traže bezmasnu njegu, svjež miris te su fizički veoma aktivni radije odabrati Dr. Hauschka Kadulju Metvicu.

Dr. Hauschka dezodoranse možete pronaći u bio&bio trgovinama te odabranim trgovinama zdrave hrane i ljekarnama od 1. travnja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.