Najnovije ostvarenje Cécilije Bönström, umjetničke direktorice brenda Zadig & Voltaire, Vibes of Freedom, je cvjetno-voćni dašak svježine koji će vas ispuniti energijom. Miris slavi autentične trenutke opuštanja, odmora i života na otvorenom - praznike, vikende na selu, kratke odmore na obali mora. Sve što trebate je pritisnuti mirisnu pauzu...

zadig voltaire vibes of freedom

Umjetnička direktorica brenda Zadig & Voltaire Cecilia Bönström pronašla je pravi mali raj na zemlji i koji ju je nadahnuo u kreiranju novog mirisa Vibes of Freedom. Sve je, kako kaže, počelo negdje na jugu Francuske, gdje se okuplja samo crème de la crème. No, taj sićušni dio obale još nitko nije otkrio. Toliko je bila oduševljena da ga je morala pokazati nekome, no nije htjela otkriti gdje se nalazi. Mirise su kreirale Sidonie Lancesseur (This is Her! Vibes of Freedom) i Nathalie Lorson (This is Him! Vibes of Freedom). Prema njihovim riječima, tijekom procesa stvaranja vodila ih je želja da naprave esenciju koja će prizvati osjećaj slobode, opuštenosti i nekonvencionalnosti.

zadig voltaire vibes of freedom

Vibes of Freedom dolazi u paru - This is Her! i This is Him! parfema. Miris je to za muškarca i ženu koji mogu bez grada, ali ne i bez njegove vreve i vibracija. Moderan i svjež, u stopu prati njihovu želju i potrebu za slobodom, nakon dvije godine raznih ograničenja, lockdowna i nemogućnosti putovanja. Vibes of Freedom je poziv na bijeg. On je poput daška svježeg zraka koji vas ispunjava energijom i dopušta vašem umu da slobodno plovi. Vibes of Freedom slavi autentične trenutke, odmore, vikende na selu, uživanje uz more, a vibracije grada ustupaju mjesto vibracijama prirode.

zadig voltaire vibes of freedom

This is Her! osvaja mirisom božura koji cvjetaju u svibnju. Poput cvjetnog povjetarca, istodobno topao i hladan, s orijentalnim naglascima jasmina i ruže koji će vam zagolicati um, uz blistave akorde kruške i osvajajuću aromu kreme od kestena – ovaj miris očarat će vas svojim cvjetno-voćnim notama.

zadig voltaire vibes of freedom

This is Him! Vibes of Freedom je pjenušava varijacija kultnog mirisa. Oduševit će vas provansalske note mandarine i lavande, koje kao da se kovitlaju na svježem povjetarcu. Ove vibracije slobode upotpunjuju gracioznost citrusa te snaga tamjana. Na kraju, pomiješan s pačulijem, kardamom začini sve, zar ne? 

zadig voltaire vibes of freedom

Cijene:
Zadig & Voltaire Vibes of Freedom This is Her! 50 ml,  630 kn 
Zadig & Voltaire Vibes of Freedom This is Her! 30 ml, 435 kn
Zadig & Voltaire Vibes of Freedom This is Him! 100 ml; 661 kn 
Zadig & Voltaire Vibes of Freedom This is Him! 50 ml; 475

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.