Volimo jesen, s njezinim bojama i šuškanjem lišća pod nogama, ali volimo i uživati u toplini svoga doma. A taj ćete prostor učiniti ugodnijim uz pomoć mirisnih svijeća Notes of Zagreb  

notes of zagreb

Jesen je vrijeme u godini kad sve glasnije čujemo šuštanje lišća pod nogama, kad udobne papuče zamjenjuju ljetnu obuću, a mekana deka postaje prijatelj s kojim se krati vrijeme ispred televizora. Stoga je važno da prostor u kojem boravite učinite što ugodnijim. Nov namještaj ne mora uvijek biti jedino rješenje kad je u pitanju stvaranje ugodne atmosfere u vašem domu. To se vrlo lako može postići i pomoću mirisa. A kako je miris najjači od svih osjetila, teško je zamisliti bolji način opuštanja i uživanja u vlastitom domu od oblaka koji iza sebe ostavlja kvalitetan miris. Ako on još proizlazi od svijeće koja miris ispušta svojim sagorijevanjem, atmosfera ugode u domu je zagarantirana.

notes of zagreb

Notes of Zagreb u svojoj raznolikoj ponudi mirisa za dom ima i nekoliko mirisnih svijeća. Svaka svijeća je 100 posto prirodna, ručno rađena i dolazi s najvišim udjelom mirisnih ulja u kombinaciji sa sojinim voskom. Svijeće Notes of Zagreb dolaze u dvije veličine - maloj i velikoj. Vrijeme gorenja male svijeće je 40 sati dok će velika svijeća gorjeti i do 110 sati. 

notes of zagreb

Ako se ove jeseni odlučite za pomalo neočekivane mirisne note, a opet izrazito tople i bogate, mirisne svijeće "Porta di Pietra", "Upper Town" i "Kaptol 1094" bit će vaš savršen odabir. Svijeća "Porta di Pietra" privući će sve ljubitelje ruže i vanilije jer su upravo te dvije mirisne note u kombinaciji s breskvom zaslužne za njen topao i pun miris. "Upper Town" iza sebe ostavlja malo intenzivniji miris koji se krije u notama sandalovine, jantara i benzoina. Drvenaste note bora, tamjana i cedra glavni su sastojci mirisa u svijeći "Kaptol 1094" i podsjećat će vas na sakramentalne prostore. Odabir mirisnih nota ostaje na vama, dok će se za sve drugo pobrinuti svijeća brenda Notes of Zagreb. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.