Stara godina je prilika da zablistate posebnim sjajem, ali ono što će biti pravo umijeće u 2019. je nastaviti biti zvijezda u svim posebnim trenucima. A beauty as u rukavu je essence

essence_darivanje_cijela_1

Jedna čitateljica koja na dar dobiva paket essence proizvoda (u kojem se nalaze balzam za usne u obliku ukrasa za bor, highlighter za lice, božićni kist za nanošenje pudera i highlightera te svjetlucavi shimmer sprej za lice, tijelo i kosu), je:

MAJA PRLIć, SPLIT

Svaka žena je zvijezda, a make up je tu da joj pomogne zablistati posebnim sjajem. Tako bi slobodno mogla glasiti jedna od omiljenih mudrih beauty izreka, a u slikovnom rječniku bila bi dočarana highlighterima, čarobnjacima u kreiranju svečanih lookova. Ove zime essence je kreirao proizvode koji izgledaju kao iz bajke – kist za highlighter u čijoj prozirnoj dršci, kada se protrese, sjaje mali šareni kristali; ružičasti, visoko pigmentirani highlighter koji kreira neodoljive efekte na licu, balzam za usne u obliku preslatke božićne kugle i shimmer sprej za lice i tijelo za završni glamurozni efekt. Neka čarolija otpočne!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.