Očaravajući lakovi za nokte, inovativni mat ruževi i stickovi za konturiranje te raskošna paleta sjenila za oči u sočnim, ali nježnim ružičastim nude nijansama - sve su to neodoljivi Maybelline ljetni make-up noviteti koji vam pružaju mogućnost za kreiranje različitih lookova i stilova

maybelline ljeto 2016

Color Sensational Vivid Matte Liquid iz Maybellinea New York - potpuno nova generacija mat ruževa za usne: ovaj kremasto tekući ruž za usne kombinira dva najpopularnija trenda s modnih pista – jarku boju i mat efekt – i to u tekućem formatu koji je jednostavan za upotrebu. Žarki bogati ruževi za usne omogućuju vatrenim ženama diljem svijeta da pokažu svoju odvažnu stranu pomoću 8 prekrasnih mat nijansi. 

Colorshow lakovi za nokte iz Maybellinea New York: novi lakovi za nokte iz Maybellinea New York dolaze u širokoj paleta boja, od pastelnih do jarkih. Colorshow lakovi su intenzivnog sjaja, brzo se suše, a nova četkica dizajnirana je za lako nanošenje.

maybelline ljeto 2016

The Blushed Nudes paleta sjenila za oči iz Maybellinea New York: nova paleta sjenila sadrži 12 očaravajućih trendi nijansi, savršenih za brojne kombinacije koje odgovaraju svim tonovima kože. Uz jednostavne upute na poleđini palete omogućava osmišljavanje različitih lookova i brojnih vlastitih kombinacija.

maybelline ljeto 2016

Master Contour iz Maybellinea New York: Master Contour je proizvod za konturiranje u dvije savršene kremaste nijanse, praktično pakiran u sticku. Master Contour istaknut će crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati licu sasvim novu dimenziju. Isto tako može se koristiti za prividno sužavanje izgleda lica.

Cijene: 

Color Sensational Vivid Matte Liquid iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 59,90 kn
Colorshow lakovi za nokte iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 19,90 kn
The blushed nudes paleta sjenila za oči iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 84,90 kn
Master contour iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 59,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.