U današnjem svijetu sreća je više od prolaznog osjećaja. Sreća ima snagu podići nas na noge, pomoći nam prevladati životne prepreke i ujediniti nas u jedan, zajednički cilj kako bi svijet učinila mjestom nade. Uz La Vie est Belle Soleil Cristal, Lancôme vas poziva da probudite sreću u sebi i pronađete snagu u izražavanju vaše individualne ljepote te da podijelite svjetlo radosti sa svima oko vas

lancome la vie est belle soleil cristal

Poput osmijeha koji osvjetljava poznato lice, solarne note La Vie est Belle osvjetljavaju ovaj ikonični akord iznutra prema van. U srcu kompozicije nalazi se trio slatkih bijelih cvjetova: jasmin, cvijet naranče i ylang ylang, povezani solarnim akordom kokosa koji ističe njihovu kremastu i baršunastu teksturu. Taj topli, senzualni i slikoviti akord, kontrast je bergamotu i mandarini koji u parfemsku vodu unose trenutni i blistavi osjećaj svježine. Dvojac irisa i pačulija, ikonični potpis La Vie est Belle, uparen mirišljavom vanilijom koja mu daje neviđen sjaj.

lancome la vie est belle soleil cristal

Poimanje sreće koja obasjava svijet nadahnulo je Lancôme pri odabiru sastojaka za La Vie est Belle Soleil Cristal. Vođen uvjerenjem da bi savršena parfemska voda trebala donijeti sreću onima koji je nose i onima koji je izrađuju, Lancôme se brine o očuvanju prirodnih resursa i etičkih radnih uvjeta. Vrhunska infuzija Vanilije Burbon s Madagaskara dobivena posebnim postupkom ekstrakcije iz ručno ubranog zrna, proizvod je industrije koja ima značajno pozitivan utjecaj na otočne poljoprivrednike. Ovaj sustav poljoprivrednicima pruža etičke radne uvjete, istovremeno nastojeći zaštititi bogatstva ove jedinstvene regije. Esencija balijskog pačulija, jedan od ključnih sastojaka senzualne parfemske vode La Vie est Belle, proizvedena je putem održivog kanala s certifikatom "For Life". Ovim certifikatom želi se osigurati održivi izvor prihoda za više od 80 lokalnih poljoprivrednika te osnažiti zajednicu poboljšanjem proizvodnog lanca i obnovom krhkog ekosustava Zemlje.

lancome la vie est belle soleil cristal

"Kristalni osmijeh" na bočici ove parfemske vode postao je ikonom. La Vie est Belle bočica simbol je sreće od svog stvaranja 2012. godine, a sada je potpuno redizajnirana za najnovije izdanje. Infuzijom holografskih odsjaja prozirno staklo bočice predstavlja blistavu auru blistavog osmijeha. Poput kristala koji lomi svjetlost koja sja kroz njegovu površinu, stvara svjetlucavi efekt koji se mijenja pokretima, otkrivajući beskrajne nijanse boja. Blista s krilima koja okružuju njezino grlo svojom prirodno lijepom nijansom breskve i prelijevajućim sjajem.

lancome la vie est belle soleil cristal

Ambasadorica Lancômeove ikonične parfemske vode, Julia Roberts, utjelovljuje Blistavu Sreću za La Vie est Belle Soleil Cristal. Kada se ona nasmiješi, nasmiješi se cijeli svijet. Zarobljena u trenutku čiste sreće - njezina bijela haljina ističe njezin blistavi ten, čiji blistavi odsjaji odjekuju krilima na bočici. Holografski sjaj pojačava sunčevu svjetlost koja naglašava njezinu prirodno blistavu ljepotu. Nepotrebno je reći da je u ovoj kampanji prožetoj svjetlošću prava zvijezda sjajna žena čiji je osmijeh dovoljan da obasja svijet.

Cijene:
Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal 50 ml EDP, 715,14 kn
Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal 100 ml EDP, 963,71 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.