Alien Goddess, novi parfem Thierryja Muglera iz Alien kolekcije, targetira generaciju Z, odnosno mlađu populaciju koja se tek treba upoznati i oduševiti brendom, ali već na prvi dašak ovog orijentalnog mirisa s cvjetnim i drvenastim notama zatitrat će srce svih žena koje žele biti jedinstvene, ženstvene i svoje

thierry mugler alien goddess

Stigli su nam divni dražesni pupoljci jesenski u zlaćanoj bočici koja će vas ispuniti sjajem i pozitivnom energijom sunčevih zraka. A to će nam, s obzirom na kiše koje najavljuju, svima biti potrebno! Novi uradak Thierryja Muglera iz Alien kolekcije zove se Alien Goddess i osvojit će vas svojim cvjetno-drvenastim notama, ali i bočicom, ovaj put u nijansama zlata s metalik lakom koji evocira izlazak sunca i divno zaokružuje doživljaj ove mirisne kompozicije.

thierry mugler alien goddess

Senzualan i zavodljiv, Alien Goddess parfem se otvara notama bergamota i kokosove vode. U srcu mirisa su jasmin i heliotrop, dok se osnova parfema sastoji od nota Bourbon vanilije i molekule kašmerana, koja daje mošusno-drveno-začinski miris. Parfem su kreirale Marie Salamagne i Nathalie Lorson iz kuće Firmenich, opisavši ga kao blistavo i velikodušno sunčevo naručje. Zaštitno lice je pjevačica i glumica Willow Smith, kći Willa Smitha i Jadae Pinkett Smith, kao utjelovljenje nove vizije ženstvenosti koja je ujedno snažna, moćna i "edgy". Kampanju je režirao Emmanuel Adjei i fotografirao Txema Yeste.

mugler alien goddess

Cijene: 
Thierry Mugler Alien Goddess edp 10ml; 204 kn
Thierry Mugler Alien Goddess edp 30ml; 564 kn
Thierry Mugler Alien Goddess edp 60ml; 809 kn
Thierry Mugler Alien Goddess edp 90ml; 972 kn
Thierry Mugler Alien Goddess edp 100ml (refil); 809 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.