Povodom Valentinova Aromateka je priredila posebnu senzualnu liniju u kojoj se nalazi sve što vam treba kako biste oplemenili i začinili Dan zaljubljenih. Predigra može početi uz opojne arome orijentalnih eteričnih ulja

aromateka, senzualna linija

Aromateka je za Valentinovo svoje senzualne solne i uljne fuzije, kao i pjene za kupanje, smjestila u limitiranu liniju staklene ambalaže u obliku srca. Opojna kombinacija orijentalnih eteričnih ulja kojima su oplemenjeni svi proizvodi senzualne linije pomažu u oslobađanju potisnutih osjećaja, te osvještavanju vlastite snage, seksualnosti i potencijala. Oslobađaju od napetosti i strahova te bude životnu radost i energiju.

Kao i svi ostali proizvodi Aromateke, proizvodi iz senzualne linije su u potpunosti hrvatski proizvodi, nastali od prirodnih sastojaka kontroliranim metodama proizvodnje te su rezultat istraživanja i predanog rada vrhunskih aromaterapeutskih stručnjaka.

Aromatekinu senzualnu liniju čine:

- fuzija za masažu i njegu tijela
- uljna fuzija za aromaterapeutsku kupku
- solna fuzija za aromaterapeutsku kupku
- pjena za kupanje
- gel za tuširanje
- piling za tijelo
- sapun
- fuzija eteričnih ulja i aroma lampa
- osvježivač prostora

Napomena: svim zaljubljenima i onima koji to žele biti, Aromateka daruje 20% popusta na sve proizvode iz senzualne linije tokom cijele veljače. Proizvode ćete naći u Aromatekinim prodavaonicama u Zagrebu - Gajeva 2a i Heinzelova 2a.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.