Odvažna, ali svestrana, kolekcija MAC by Richard Quinn oduševit će vas bojama koje potiču kreativnost. Miješajte, polirajte, nanosite slojeve i igrajte se do vlastite Quinn kreacije savršene za vaše lice

mac by richard quinn make up proljece 2023

Njegovi svjetovi jednako isprepliću visoku modu i umjetnost, pa je logično da je MAC-ova suradnja za proljeće 2023. upravo s jednim od najvećih imena u svijetu mode i na crvenim tepisima – Richardom Quinnom. Tko bi drugi mogao namamiti pokojnu kraljicu Elizabetu II. da sjedne u prvi red na London Fashion Weeku? Samo pokretačka snaga poput Quinnove, što potvrđuje i prestižna H&M nagrada za dizajn koju je osvojio.

mac by richard quinn make up proljece 2023

Kozmetički div MAC od početka je prepoznao je i slavio dizajnerov talent, radeći s Quinnom iza pozornice na tjednima mode od 2018. godine i sanjajući makeup lookove koji pristaju njegovom jedinstvenom viđenju ženstvenosti svake sezone. Ovog proljeća sa predstavljamo kolekciju koja utjelovljuje istu hrabru ljepotu. 

mac by richard quinn make up proljece 2023

"Htio sam stvoriti kolekciju koja odražava moju ljubav prema engleskom cvijeću i pariškoj modi”, kaže Quinn i dodaje: "Potpis mog dizajna je da se uvijek radi o boji i vještini izrade. Završna obrada i detalji jako su mi važni kao dizajneru, kao i lijepe nijanse. Teksture proizvoda u ovoj kolekciji bile su savršene kao i detalji koji oživljavaju moje modne dizajne u obliku šminke."

mac by richard quinn make up proljece 2023

Naravno, kolekciju su odobrili makeup artisti. "Jedinstvenost Richarda Quinna je njegova sposobnost napraviti ženstvene printove, a da se pritom osoba koja ih nosi osjeća snažno i lijepo", izjavio je Dominic Skinner, MAC-ov Senior Artist.

mac by richard quinn make up proljece 2023

Isprobajte ekskluzivni duo ruževa za usne u kultnim nijansama – Mehr i Lady Danger – u posebnom pakiranju koje je ključni dio privlačnosti ove kolekcije. Što se tiče očiju, Quinn, koji predviđa klasične pastele iz 60-ih kao glavni proljetni trend, je predstavio četiri nove nijanse MAC Color Excess Gel Pencil Eye Linera, prepakiranu MAC Stack maskaru i Quinning Paletu sjenila za oči.

mac by richard quinn make up proljece 2023

Kolekcija je ekskluzivno dostupna u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.