Još jednom je veliki maestro, gospodin Giorgio Armani, pokazao svoj briljantnost, a nama dao razlog zašto se toliko veselimo jeseni. My Way očarava bijelim cvijećem, ali i pričom jer je posvećen smanjenju utjecaja na okoliš i borbi protiv klimatskih promjena – od upotrebe recikliranih materijala, preko sastojaka iz održivih izvora, do inovativnog sustava ponovnog punjenja

armani my way

Nakon sedam godina od lansiranja franšize Si koja je postigla veliki uspjeh, Armani beauty predstavlja MY WAY, svijetli miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, kreiran kako bi pokazao predanost održivosti. Značaj parfema MY WAY nije sadržan samo u njegovu nazivu: on odražava utjecaj životnih putovanja, bila ona geografska ili emotivna, na kreiranje našeg karaktera koji oblikuju ljudi koje srećemo na tim putovanjima, kao i trenuci koje proživljavamo. Ovaj miris nije samo uspio ovjekovječiti duh znatiželje i povezanosti, nego ga i ogoliti i prikazati njegovu srž: "I AM WHAT I LIVE”.

armani my way

MY WAY utjelovljuje američka glumica Adria Arjona, koja dijeli jedinstveni afinitet prema filozofiji iza ovoga parfema, o čemu najbolje svjedoče njezin karakter i životni stil, odnosno njezina otvorenost prema novim iskustvima i povezanost s drugima. Osim što će postati ambasadorica parfema MY WAY, također će predstavljati i dekorativnu kozmetiku brenda. Arjonu čekaju i drugi veliki projekti, poput Marvelova filma Morbius koji izlazi 2021., ali ga već sad svi s nestrpljenjem iščekuju.

armani my way

"Adria Arjona je pustolovka, moderna žena današnjice: inteligentna, znatiželjna, neovisna i bez predrasuda, sposobna cijeniti svako životno iskustvo. Ona je uistinu građanka svijeta koja, zahvaljujući svojim jedinstvenim iskustvima i susretima, s pravom može reći: I am what I live", kaže Giorgio Armani.

armani my way

Parfem MY WAY predstavlja prekretnicu u Armanijevu planu posvećenom smanjenju utjecaja na okoliš i borbi protiv klimatskih promjena - od upotrebe recikliranih materijala i onih kojih se mogu reciklirati, preko sastojaka iz održivih izvora, do inovativnog sustava ponovnog punjenja, koji omogućuju značajno smanjenje otpadnih materijala.

Miris MY WAY najprije će biti dostupan isključivo na E-commu brenda Armani beauty od 10. kolovoza, diljem svijeta, a tako i kod nas od 23. kolovoza, a prikazivanje reklamne kampanje na globalnoj razini održat će se 6. rujna 2020.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.