Nakon višegodišnjeg istraživanja, Kiehl'sovi stručnjaci razvili su inovativnu formulu – tretman za oči koji u trenu zaglađuje i osvjetljava podočnjake te tijekom vremena smanjuje vidljivost sitnih linija, tamnih krugova i otečenost

kiehls darivanje

Dvije čitateljice koje na dar dobivaju Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment za vraćanje sjaja području oko očiju, su:

PETRA KNOLMAJER, VARAžDIN

MAJA GRGUREVIć, SLAVONSKI BROD

U današnje doba, izražena je potreba za brzim rješenjima u svim sferama života, pa tako i kada je riječ o ljepoti. Potrošači u kozmetičkoj industriji traže proizvode čiji će rezultati biti odmah vidljivi, a istovremeno dugotrajni. Potaknuti tim izazovom, Kiehl'sovi su stručnjaci razvili inovativnu formulu koja pruža oboje primjenom tehnologije koja osigurava brze i dugotrajne rezultate. Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment sadrži učinkoviti spoj ekstrakta sjemenki grožđa, pro-retinola i vitamina C koji hidratizira, zaglađuje i osvjetljava kožu.

kiehls darivanje

Pro-retinol poboljšava mehanička svojstva područja oko očiju, zaglađuje kožu i smanjuje vidljivost sitnih linija. Ima odličan učinak i na "ojačavanje" okolne tanke kože, smanjujući otečenost. Ekstrakt sjemenki crnoga grožđa pojačava prirodan sjaj kože i smanjuje vidljivost tamnih kolutova, a vitamin C s antioksidacijskim svojstvima potiče sintezu pojedinih lipida u epidermalnom sloju, poboljšavajući teksturu i glatkoću kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.