Kvaliteta života je u središtu misije marke i proizvoda La Roche-Posay koji svojim aktivnostima na području dermatologije, podržavanjem javnozdravstvenih edukativnih i preventivnih projekata te razvojem proizvoda za sve potrebe kože, također najosjetljivije, dokazuje da slijedi svoju misiju: POBOLJŠATI ŽIVOT OSJETLJIVE KOŽE

la roche posay silicium

Osnovni cilj razvoja svakog proizvoda La Roche-Posay jest učinkovitost i pouzdanost. No, može li pouzdana marka ujedno biti privlačna za potrošače? La Roche-Posay odgovara na ovo pitanje privlačnim poklonima »limited edition« prilikom kupnje odabranog proizvoda La Roche-Posay: atraktivnim lakovima za nokte Silicium i ruževima za usne Novalip DUO koji su primjereni za sve, također za najosjetljivije usne i nokte.

la roche posay silicium

Prilikom kupnje odabrane njege, u mjesecu veljači Vam La Roche-Posay poklanja proizvode »limited editon«: ruž za usne Novalip DUO i lak za nokte Silicium.

la roche posay silicium

Ruž za usne La Roche-Posay NOVALIP DUO sadrži čak 46% sastojaka za njegu, zaštitu i hidrataciju usnica. Njega naglašava boju ruža za usne koji inovativnom infuzijom pigmenata osigurava njegovu dugotrajnost.

la roche posay silicium

Lak za nokte La Roche-Posay SILICIUM: jača i proljepšava i najosjetljivije nokte. Sastojci laka jačaju nokte – Silica i s filtrom Mexoryl XL štite od UVB i UVA zraka.

Akcija traje do isteka zaliha, a dostupna je u odabranim ljekarnama La Roche-Posay.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.