Odbrojavanje do ljeta je počelo, baš kao i pripreme za odlazak na plažu. Za malo dodatnog samopouzdanja, NIVEA je pripremila odlične pomagače - NIVEA Q10 i SUN Touch proizvode koji vam uz redovitu tjelovježbu i pravilnu prehranu mogu pomoći da postignete ljepši i čvršći izgled kože

nivea q10 i sun touch

Porastom temperatura i otkrivanjem tijela, često raste i razina samokritičnosti kada se pogledamo u ogledalo. Žene ponekad zaborave da trebaju voljeti svoje tijelo 365 dana u godini, ali zato su tu NIVEA Q10 i SUN Touch proizvodi koji će vašu kožu učiniti čvrstom i preplanulom te otkloniti i onaj najmanji osjećaj nesigurnosti.

nivea q10 i sun touch

Za predivan osjećaj na koži koji traje cijeli dan i dodatno učvršćivanje isprobajte NIVEA Q10 losion i mlijeko za učvršćivanje kože tijela s naprednim "energetskim kompleksom" koji sadrži koenzim Q10, kreatin, L-karnitin i vitamin C. Formula NIVEA Q10 losiona i mlijeka za tijelo potiče obnavljanje stanica u vašoj koži i čini ju čvršćom i podatnijom u svega 10 dana. 

nivea q10 i sun touch

Prekrasan miris NIVEA Q10 Firming + Bronze losiona za tijelo odmah će vas podsjetiti na ljeto, a njegova učvršćujuća formula koja sadrži koenzim Q10 poboljšat će elastičnost vaše kože i dubinski ju hidratizirati. Ne morate čekati da biste izgledali preplanulo, uz NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za tijelo možete uživati u brončanom tenu kad god poželite! U samo 10 dana pobrinut će se za prirodno preplanuli izgled vaše kože i postupno tamnjenje. Ako želite uživati u osjećaju baršunasto meke kože i prirodno preplanulom izgledu kože, a pritom ste svijetle ili srednje svijetle puti, pravi izbor za vas je NIVEA Sun Touch losion za tijelo s ekstraktom ginka i uljem sjemenki grožđa. Ovaj njegujući losion za tijelo odličan je izbor za postupno tamnjenje, a pritom svojim osvježavajućim mirisom neodoljivo podsjeća na ljeto.

nivea q10 i sun touch

Cijene: 
NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože tijela, 400 ml - 61,90 kn 
NIVEA Q10 mlijeko za učvršćivanje kože tijela, 400 ml - 61,90 kn 
NIVEA Q10 Firming + bronze losion za tijelo, 400 ml - 67,90 kn 
NIVEA SUN Touch losion za tijelo, 400 ml - 61,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.