U bočici s ugraviranim pravim zlatom kriju se očaravajuće cvjetno-voćno-mošusne mirisne note, koje se u dodiru s kožom pretvaraju u oblak luksuza, sofisticarnosti i ljepote čineći savršenog suputnika svake žene u vrućim ljetnim večerima

valoroso by matea nesek

Jedna čitateljica koja na dar dobiva luksuzni miris Valoroso by Matea Nesek, koji je inspiriran zlatom, luksuzom, odvažnošću i ekstravagancijom, je:

GABRIELA HODAK, ZAGREB

valoroso by matea nesek

San svake žene je pronaći miris koji će se sljubiti s kožom, postati dio njezina identiteta i trajati, trajati... Valoroso by Matea Nesek, topli ženstveni miris koji osvaja savršenom kombinacijom cvjetnih, voćnih i mošusnih nota, upravo je takav - smion i nekonvencionalan, napravljen za žene koje slijede svoje srce, bezrezervno vjeruju svom instinktu i znaju prepoznati prave vrijednosti.

Bazne note mirisa iz Golden edition linije parfema s ugraviranim pravim zlatom započinju zanimljivom kombinacijom malina i mošusa, a razvijaju se prepoznatljivom kombinacijom mirisa irisa, ljubičice i sandalovine u srcu parfema. Gornje note čine cvjetno-voćni spoj jabuke, ananasa i jasmina koji ovom mirisu daju prepoznatljivost.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.