Proljeće je doba godine kada se budi priroda, ali i najomraženiji ženski neprijatelj – celulit. Da je borba s celulitom zapravo borba s vremenom znaju u dermatološkim laboratorijima Elancyl, pa su upotrijebili svu svoju ekspertizu kako bi stvorili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita – Elancyl Slim Design NOĆ – koja je stvorena da se bori s celulitom dok vi spavate. Noćna borba s celulitom ostavlja Vam dovoljno vremena da po danu budete odlični u rješavanju drugih izazova s kojima se svakodnevno susrećete

elancyl slim design nuit

Jučer je u fitness centru HealthyFit by Mario Valentić predstavljen novi proizvod protiv celulita, Elancyl Slim Design Nuit, noćni borac za vitkost, fleksibilnost i tonus.

Metabolizam, spavanje i celulit

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća. Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna. Uz to nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća – lipogeneza. Stučnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju Elancyl Slim Design NOĆ – inovaciju protiv celulita s pojačanim djelovanjem tijekom noći.

elancyl slim design nuit

Marija Markota Jurić, brend menadžerica za Elancyl; Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr, Mario Valentić i Vanja Kalinović, Pierre Fabre edukatorica

Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka „narančine kore“, tu je i iskorak u novu dimenziju – buđenje staničnog metabolizma tijekom noći. Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, naš metabolizam radi za nas dok mi spavamo.

elancyl slim design nuit

elancyl slim design nuit

Anticelulitni trojac za harmoniju učinkovitosti i njege

Modificirana Elancyl Slim Design Nuit formula pruža ženama ono što žele njegovanu i glatku kožu bez celulita, dok kremasta i bogata tekstura mami na masažu pružajući užitak pri svakom nanošenju. Stručnjaci Laboratorija Elancyl povjerenje su povjerili trima moćnim sastojcima za tri djelovanja:

Kofein kompleks eliminira masno tkivo tako što složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje su pogodnije za odstranjivanje.
Bršljan eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.
Salacija zaglađuje kožu tako što usporava zadebljanje vezivnih tkiva i intezivno zaglađuje neravnine.

Elancyl Slim Design NOĆ obogaćen je uljem šafranike, biljke poznate po svojim blagodatima u njezi kože, što mu omogućuje njegovanje i hidrataciju kože. Ova noćna hidratacija učinit će Vašu kožu glatkom i blistavom kada se probudite.

Preporučena maloprodajna cijena: 295,00 kuna; dostupno u ljekarnama

Pročitajte recenziju proizvoda i osvojite ga na poklon - kliknite - Recenzija i darivanje: njega protiv celulita Elancyl Slim Design Nuit!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.