Ovogodišnje ograničeno izdanje s.Oliver Feels Like Summer vodi vas u prostranstvo egzotične prašume i omogućuje vam da se osjećate življima nego ikad. Kao i svake godine, isplati se požuriti jer miris je dostupan samo u ljetnoj sezoni – prvi put u dvije veličine! 

s oliver feels like summer 2023

Tri čitateljice na poklon dobivaju svaka svoj čarobni cvjetno-voćni miris s.Oliver Feels Like Summer, koji vas vodi u prostranstvo egzotične prašume. Dobitnice su:

MAJA ŠIROLA, KARLOVAC

ANTONIA JAGODIC, PLETERNICA

IVANKA GUSIć LANčA, PAZIN

s oliver feels like summer 2023

Svake godine s drukčijim stilskim konceptom, Feels Like Summer zrači čistim ljetnim osjećajem od 2016. godine. Miris s.Oliver Fragrances dokazuje pritom apsolutni osjećaj za trendove: sezonski ženski mirisi svake su godine apsolutni vrhunski noviteti. Prošle je godine s.Oliver Feels Like Summer 2022. bio najprodavaniji novitet u dm-u te je bio rasprodan nakon prvih deset tjedana1. Ovogodišnji miris nadovezuje se na uspjeh istoimenog prošlogodišnjeg izdanja – i odiše novim ljetnim osjećajem zahvaljujući svojoj mirisnoj kompoziciji i odgovarajućem dizajnu: ovaj put to je očaravajuća ljepota tropske prašume koja budi čistu želju za pustolovinom.

s oliver feels like summer 2023

Ovako miriše ljeto tvojeg života

s.Oliver Feels Like Summer profinjeni je i sofisticirani koktel ugodnih voćnih i cvjetnih nota. Dašak grejpa, metvice i sočne kruške u kombinaciji sa svježim mangom, nježnim božurom i ljupkim jasminom na drvenastoj i senzualnoj donjoj noti od sandalovine i cedra stvara jedinstven egzotični miris koji miluje tijelo i dušu poput toplih zraka sunca. Ljetni miris 100 posto veganske recepture potpuno bez sastojaka i tvari životinjskog podrijetla – za dodatnu ljetnu lakoću!

s oliver feels like summer 2023

Egzotičan dizajn

Čak i dizajn ambalaže parfema s.Oliver Feels Like Summer na prvi pogled odiše ljetnom svježinom: tropsko cvijeće i veličanstvene papige također vizualno donose prašumu u svaku policu u kupaonici. Šareni svijet boja stvara pritom nepogrešivo blistav kontrast: bogata žuta boja cvjetova i perja papiga u kombinaciji s tirkizno plavim prijelazima boja u pozadini – i tako stvara jedinstveno egzotičan izgled! Na poleđini kutije ovogodišnjega sezonskog mirisa s.Oliver Fragrances nalazi se simbol “Vegan”. Donesi ljeto sada u svoj dom!

Više informacija pronađite na www.soliver.com/fragrances i na Facebooku www.facebook.com/s.oliverfashion. #soliver #feelslikesummer

----------------------------------------------
1 Izvor: IRI prodajni panel, tržište mirisa uključujući setove 2018. – 2021. YTD kolovoz i ljestvica noviteta dm verzija KT 22/2022.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.