Muški miris koji nagovješćuje stil i klasu – za to su potrebne izražajne, posebne mirisne note koje su uvjerljivo međusobno usklađene i kreiraju elegantan mirisni doživljaj. Nova kompozicija Beyond Horizon Otta Kerna pruža vam upravo to. Intenzivni sastojci koji se uzdižu iz mase vješto su zaokruženi mekanim i svježim notama

otto kern beyond horizon

Mirisni doživljaj mirisa Otto Kern Beyond Horizon privlačan je i olfaktornom izražajnošću predstavlja pun pogodak. Miris budi asocijacije na ambijent privatnog apartmana uređenog sa stilom, na posljednjem katu hotela, ekskluzivnog putovanja prvom klasom iznad oblaka ili bara na krovu s ponudom odabranih hladnih napitaka – doživljaje Beyond Horizon, veoma poželjne kod današnjeg poslovnog čovjeka, samopouzdano elegantnog i profinjenog.

otto kern beyond horizon

Otto Kern Beyond Horizon pravi je miris za muškarce koji svoj posao obavljaju suvereno i sa stilom. Oni točno znaju što žele te tako i nastupaju i tako mirišu. Otvoreni za novo, dopadljivi i šarmantni – oni razmišljaju u velikim razmjerima. Samo je nebo granica! Nova kreacija Otto Kern Beyond Horizon svojim orijentalnim i ujedno markantnim mirisnim karakterom odličan je izbor za probrane kupce.

otto kern beyond horizon

Novi miris Otto Kern Beyond Horizon podsjeća na senzualni jantar, svestran i topao. U gornjoj noti susreću se svježina grejpa i kardamoma u zanimljivom spoju s prepoznatljivim mirisom cimeta. Jantar u srednjoj noti mirisu daruje tajanstvenost. Markantna aromatičnost ove note zaokružena je balzamičnim, afrodizijačkim i intenzivnim mirisom karanfila. Aroma srednje note susreće se u donjoj noti s muževnim akordima luksuzne kože, tople sandalovine, zamamnog pačulija i daška vanilije. Muževan i elegantan miris prati svakog muškarca svjesnog svog stila koji puca visoko.

otto kern beyond horizon

I pakiranje i shema boja vizualno utjelovljuju Otto Kern Beyond Horizon: na sklopivoj kutijici susreću se tamna i raskošna smeđa boja s metalnim, sjajnim elementima zlatne boje. Podjednako osvaja i bočica zahvaljujući elegantnim udubljenjima u staklu, za haptički i vizualni naglasak. I zatvarač s utisnutim reljefom ima markantan i muževan izgled. Punjenje u bočici obojeno bojom u trendu Dark Oak zaokružuje elegantni dizajn. Ekstravagantno pakiranje koje savršeno predstavlja njegov sadržaj!

Otto Kern Beyond Horizon dostupan je od sredine rujna u Mülleru.

otto kern beyond horizon

Cijena:
Otto Kern Beyond Horizon Eau de Toilette Natural Spray, 30 ml; 128 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.