Otkrijte Vichy tajne lijepe kože u najbližoj ljekarni, gdje će vam prilikom kupnje odabranog Vichy proizvoda za njegu lica (u iznosu većem od 120 kn) Laboratoriji Vichy darovati kozmetičku torbicu punu (mini) proizvoda za njegu kože i kose

vichy beauty secrets

VICHY BEAUTY SECRETS torbica proizvoda što je daruju Laboratoriji Vichy sadrži:

Termalna voda Vichy baza je svih Vichy proizvoda i zbog visokog sadržaja minerala ima blagotvorne i umirujuće učinke na kožu. U torbici Vichy Beauty secrets Laboratoriji Vichy Vam zato daruju Termalnu vodu u spreju (50ml).

Purete Thermale solution micelaire 3v1 (30 ml). Budući da je čišćenje kože najvažnija svakodnevna rutina za osiguranje njenog zdravlja, Vichy je razvio liniju proizvoda za čišćenje kože Purete Thermale s 11 proizvoda, među kojima se može naći proizvod za svaki tip kože, pa i onu najosjetljiviju. Purete Thermal solution micelaire 3v1 u tri koraka osigurava lijepu put: 1. čisti lice, 2. uklanja šminku, 3. umiruje kožu.

Aqualia Thermal bogata njega (15ml) ispunjava osnovnu potrebu kože za hidratacijom i osigurava cjelodnevnu hidrataciju  kože. Linija proizvoda Aqualia Thermal je bez parabena, okrepljuje i djeluje umirujuće na kožu.

Pored čišćenja, njege i hidratacije kože, što osigurava njeno zdravlje, za ljepši izgled kože i njenu zaštitu možemo se pobrinuti i s puderom:

Aera Teint PURE 35R (7 ml) puder za normalnu do mješovitu kožu s dvostrukim djelovanjem: na zdravlje (protiv slobodnih radikala) i ljepotu, što je njeguje mineralnim pigmentima. Puder Aéra Teint Pure štiti i njeguje sa 100 % mineralnim pigmentima, koji osiguravaju optimalnu toleranciju, i mineralnim filterom SPF 20.

NutriEXTRA krema za suhu i vrlo suhu kožu (7 ml) Raskošna tekstura kreme s učinkom punjenja kožu okružuje baršunastim slojem, osiguravajući osjećaj potpune ugode. Aktivna tvar ceralution, koja se nalazi u kremi, imitiranjem biološkog djelovanja doprinosi da se lipidi prisutni u formuli  ravnomjerno rasporede između prirodnih lipida u koži

Dercos Mineralni šampon (7 ml) djeluje kao blago sredstvo za čišćenje i  kozmetički proizvod obogaćen kationskim polimerima što spriječavaju zamršenost kose, vraćajući joj mekoću i elastičnost. Izuzetna formula sadrži 5 % termalne vode Vichy, obogaćene s 15 minerala i rijetkim oligoelementima, što utječe na obnovu stanica i time umiruje i jača vlasište.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.