4711 Acqua Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus mirisne kompozicije kreiraju dobre trenutke u kojima se možete omotati ugodnim aromama pamuka i badema ili stvoriti novu energiju pomoću poticajnog, svježeg mirisa šipka i eukaliptusa...

4711 acqua colonia limirirana edicija

Večeri postaju kraće, zrak svježiji, lišće pada s drveća – jesen i zima se najavljuju! Netko upravo sada želi ići van u prirodu, drugi osjećaju čežnju za sigurnošću i toplinom. U skladu s hladnim godišnjim dobom, kuća mirisa 4711 i ove godine sa svojom omiljenom serijom mirisa Acqua Colonia objavljuje dvije ograničene kreacije u trendu s blagotvornim nijansama: Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus.

4711 acqua colonia limirirana edicija

Objema novim varijantama 4711 Acqua Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus trenutno sezonsko izdanje nadovezuje se na koncept uspjeha prethodnih godina: Ponovno se svježe nijanse zimskih mjeseci ujedinjuju s toplim, blagotvornim nijansama. Iz toga proizlazi uzbudljiv mirisni kontrast koji ujedinjuje ono najbolje iz oba svijeta – i koji čini da je laganu vrstu mirisa Eaux de Cologne s parfumerskim zahtjevom moguće doživjeti i zimi.

4711 acqua colonia limirirana edicija

Acqua Colonia Cotton & Almond: Meki, kremasti akordi bademovog mlijeka nježno su omotani u blago-baršunaste cvjetove pamuka. Pamuk i badem u mirisu zajedno razvijaju svoju punu ljepotu i stapaju se u blagotvornu kompoziciju. Kreacija koja nas grli kao mekana deka i pritom daje dobar osjećaj i sigurnost.

4711 acqua colonia limirirana edicija

Pamuk predstavlja čistu mekoću i pudrastu mirisnu notu koja omata i u ovome mirisu je u prvom planu te ostavlja osjećaj neopterećene udobnosti. Badem se u ovoj kompoziciji istodobno pronalazi u dvije nijanse: usađen u miris kao nježno bademovo mlijeko i kao suptilna asocijacija na marcipan koja kreaciji daje svoju toplinu.

4711 acqua colonia limirirana edicija

Acqua Colonia Pomegranate & Eucalyptus: Sočno-senzualne voćne note povezuju se s osvježavajućom živahnošću – kao ohrabrujući osmijeh u hladnom zimskom danu. Pomoću ove kompozicije oraspoložujemo se budući da voćno-kiselkasti miris morganja aktivira osjetila, a aromatično-zeljasta svježina eukaliptusa pomaže razbistriti misli. Oba sastojka u trendu simboliziraju zdravlje i dobar osjećaj te se ujedinjuju u miris koji daje energiju, novu snagu.

4711 acqua colonia limirirana edicija

Svojom intenzivno tamnocrvenom bojom šipak je već na prvi pogled tipično zimsko voće. Ta superhrana ovoj kreaciji daje crvenu voćnu notu i slatkom kiselošću razvija raznoliki mirisni doživljaj koji daje energično i pozitivno raspoloženje. Zelena nota eukaliptusa daje mirisnoj kompoziciji osvježavajući i poticajni kontrast. Eterično ulje te biljke čini aromatičnu, poticajnu komponentu. Ne kaže se bez razloga da eukaliptus oživljava iscrpljen duh.

Cijene:
Cotton & Almond Eau de Cologne Natural Spray 50 ml; 165 kn
Pomegranate & Eucalyptus Eau de Cologne Natural Spray 50 ml; 165 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.