Keep it casual, glasi filozofija koja se krije iza novog mirisa brenda Otto Kern Casual Blue. Skinite poslovni outfit, navucite casual look. Na kraju dana se opustite i uživajte u velikom gradu. Upravo tu nositelj ovog mirisa razvija svoj potpuni potencijal, isto kao i njegov dinamičan, svježi miris svojim samostalnim, muževnim i opuštenim šarmom

otto kern casual blue

Živjeti život punim plućima – Otto Kern Casual Blue savršen je pratitelj za muškarce, koji svakom danu pristupaju životnom radošću, spontanošću i smirenošću, dok pritom zrače maskulinošću, šarmom i zanosnom energijom. Muškarci koji cijene svoj posao, ali ujedno i svoje slobodno vrijeme – i svoj casual look.

otto kern casual blue

Casual Blue savršeno pristaje muškarcima koji vole svoju slobodu, aromatičan i svjež miris i koji u dobrom društvu neopterećeno provode večernje sate u gradskom životu, uvijek u koraku s vremenom.

otto kern casual blue

Otto Kern Casual Blue otvara se voćno-svježom kombinacijom ružičastog papra i grejpa. U sredini se spaja aromatična smirenost lavande s energijom nabijenom muževnošću ambroksana. Cedrovina i opijajući tonka-grah donjoj noti daju svoj poseban dodir i zauzimaju uzbudljiv stav.

otto kern casual blue

Otto Kern Casual Blue dostupan je od sredine listopada 2020.

otto kern casual blue

Cijena:
Eau de Toilette Natural Spray 30 ml; 129 kn
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml; 189 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.