Upravo za sve žene čija koža zahtjeva ravnotežu čistoće i nježnosti, Vichy Normaderm je stvorio Solution Micellaire, svoju prvu micelarnu otopinu. Niti jedna njega za čišćenje lica nije primjerenija osjetljivoj problematičnoj koži

vichy normaderm solution micellaire

Gotovo 70% žena s nepravilnostima ima i osjetljivu kožu. Čišćenje kože sklone nepravilnostima zbog neodgovarajućih sastojaka može biti pregrubo i oštetiti posebno osjetljivu kožu.

Nježan ili snažan? Normaderm Solution Micellaire ujedinjuje oboje!

Obogaćena aktivnim sastojkom cink-pidolatom, ova otopina jamči dvostruko djelovanje jednim potezom vatice:

1. čisti sve na svom putu, bez ispiranja: sebum, nečistoće i šminku, s lica i očiju
2. umiruje

Koža je u potpunosti očišćena, svježa, meka i ugodna. Nije potrebo isprati vodom, te je izbjegnut i kontakt s agresivnim kamencem kojeg sadrži voda iz slavine. Konačno „brzinska" njega za čišćenje! Cink-pidolat djeluje antibakterijski i pročišćuje kožu, a pomaže i pri normalizaciji viška sebuma. Kožu čini zdravijom uz iznimnu toleranciju prema koži i očima

„Magnetizam" micela u vodenastoj teksturi

Micele su idealne za osjetljiv epidermis jer su nježnije prema koži. One zapravo privlače šminku i čestice nečistoće poput magneta, okružuju ih i hvataju. I bez trljanja, koža je u potpunosti čista; a a njena zaštitna barijera nije ugrožena s previše poteza vaticom.

Može se koristiti i za područje oko očiju!

Za razliku od nekih micelarnih otopina za čišćenje koje mogu nadražiti oči zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, Normaderm micelarna otopina se zbog prave ravnoteže između sastojaka koji čiste i koji smiruju može koristiti i na očima! Njena je tolerancija dokazana pod oftalmološkim nadzorom. Bez alkohola, bez parabena, bez fenoksietanola, bez bojila, bez sapuna, bez mirisa Hipoalergena, nekomedogena, pH 5,5 Ispitana na osjetljivoj koži i očima pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

Cijena: 74,82 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.