Citrusno-začinsko-drvenastu simfoniju mirisnim notama ispisao je poznati nos Olivier Pescheux. Zaštitno lice kampanje je Gigi Hadid, a iza kamere je bio slavni Steven Meisel

 versace eros flame

Nazvan po grčkom bogu ljubavi i sinu boginje Afrodite, prvi Eros očarao je 2012. svojim aromatičnim notama i hladnom bočicom s ugraviranim zaštitnim znakom brenda – glavom meduze. Sedam godina kasnije, stiže flanker Versace Eros Flame, citrusno-začinsko-drvenasta fantazija koja će u trenu zasjesti na mirisno prijestolje.

Hladno i vruće, slatko i začinjeno, svjetlo i sjena... Versace Eros Flame je miris za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama. U top notama je svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranči, koje griju crni papar s Madagaskara i aromatični divlji ružmarin, u srcu mirisa očaravaju geranij i ruže, dok bazu 'drže' cedar, pačuli, vetiver i sandalovina, suptilno pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa zrnom tonke i vanilijom.

versace eros flame

Kampanja za Versace Eros Flame suvremena je interpretacija Canovine ikonske skulpture "Amor i Psiha". Umjesto Canovinih porculanskih ljubavnika, Versace mirisnu fabulu plete oko potpuno drugačije verzije Erosa, ističući važnost promjene percepcije ljepote u digitalnom dobu. Savršenu sliku čine senzualan, jak, tamnoputi muškarac, kojega utjelovljuje Salomon Diaz, i blijeda silueta žene (Josephine Skriver), uhvaćeni kako leže na Versaceovoj podlozi i suze ljubavi koje se pretaču u citrusno-začinsko-drvenasti miris. Kampanju je snimio Steven Meisel, a zaštitno lice je Gigi Hadid.

Cijene:
Edp 30 ml; 412,10 kn
Edp 50 ml; 545,10 kn
Edp 100 ml; 699,80 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.