Novi Vichy Liftactiv Yeux za njegu kože oko očiju prva je njega protiv bora i za učvršćivanje kože koja se približila učinku liftinga na cjelokupnom području oko očiju - 360°

vichy liftactive yeux

Koža oko očiju je posebna: izuzetno tanka (od 0,3 mm do 0,5 mm u usporedbi s kožom lica, čija je debljina od 1 do 1,6 mm) i slabo zaštićena, jer gotovo da i nema hidrolipidnog sloja. Zato je koža oko očiju podložna utjecajima čak četiri znaka starenja: bore, smanjena čvrstoća kapaka, podočnjaci i vrećice oko očiju. A istovremeno je koža kapaka propusnija, isprepletena sa čak dva puta više živčanih vlakana nego na preostalim dijelovima lica i izuzetno osjetljiva na sve negativne utjecaje izvana. Da bismo sačuvali blistav mladenački pogled, važno je da proizvod za njegu područja oko očiju aktivne tvari udružuje s visokom tolerancijom.

Osnovni sastojak proizvoda Liftactiv Yeux je ramnoza, prirodni biljni šećer, spoj sposoban ponovno aktivirati stanice u potkožnom tkivu na način da proizvode kolagen i time obnavljaju kožu.

Novi Liftactiv Yeux za njegu kože oko očiju prva je njega protiv bora i za učvršćivanje kože koja se približila učinku liftinga na cjelokupnom području oko očiju - 360°, i prikladna je i za osjetljive oči. Korištenjem proizvoda bore se izglade, kapci postaju puniji, a vrećice ispod očiju i podočnjaci oko očiju nestaju - klinički dokazano!

Cijena: 172 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.