Nakon A Drop d'Issey i A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraîche, parfemi Issey Miyake predstavljaju novu mirisnu avanturu s A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle. Preispitujući priču o putovanju kapljice, kao i u prethodne dvije mirisne sage, pripremite se ponovno uroniti u bujno srce prirode

issey miyake a drop d issey

Novi A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle dio je kolekcije A Drop d'Issey, koja slavi prirodu i njezinu skrivenu ljepotu. Kolekcija je započela s A Drop d'Issey, koji rekreira miris jorgovana, poznatog kao tihi cvijet. Uz ovaj čarobni miris, dizajner Todd Bracher osmislio je novi horizontalni oblik bočice, inspiriran siluetom nestajuće kapljice.

issey miyake a drop d issey

Zatim je došao A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraîche, uradak Ane Ayo, koji evocira senzorno putovanje kišne kapi u proljeće. Padajući s neba, teče kroz travu, odbijajući se od latica, igrajući se skrivača u šumi... Zadržavajući svoj okrugli oblik, bočica zrači azurno plavom bojom neba koja prelazi u živahnu zelenu trave koja se njiše na vjetru.

issey miyake a drop d issey

A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle, ponovno iz radionice parfumerke Ane Ayo, upotpunjuje tu kolekciju mirisom inspiriranim kapljicom vode koja isparava sa sunčevim zrakama što prolaze kroz drveće. Bočica ovaj put poprima svijetlo zelenu boju s koja postupno blijedi.

issey miyake a drop d issey

Dobrodošlicu će vam poželjeti zeleni tonovi čiji miris podsjeća na svježinu mladog lišća. Zatim će pažnju osjetila privući note magnolije i jorgovana, koje kao da se isprepliću na povjetarcu. Na kraju će sve biti prožeto toplim mirisom mošusa. 

issey miyake a drop d issey

Miris je sastavljen od 82% prirodnih sastojaka, naglašavajući važnost ponovnog povezivanja s prirodom. Dizajn bočice je jedinstven, sličan kapljici vode u horizontalnom položaju. A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle je također angažirani miris, sa sastojcima prirodnog porijekla i veganski certificiranom formulom. Kampanja za ovaj miris prikazuje povezanost između vode i prirode, stvarajući sanjarski svijet u bujnoj šumi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.