Nova svjetlucava senzacija "Gloss Interdit" kozmetičke kuće Givenchy osim što se nudi u božanstvenim bojama, divno miriše, i to u nekoliko nota, poput pravog parfema. Ne odolijevaju mu žene, a na njihovim usnama, obožavaju ih i muškarci

liv tyler gloss interditNovo sjajilo kozmetičke kuće Givenchy "Gloss Interdit" zavest će vas pri samom pogledu na bočicu iz koje svjetluca paleta 15 različitih nijansi boja.

Dok su neke od njih nježne i prozračne, druge su izrazito intenzivne i itekako primjetljive.

No, kao must have nijanse svakako se ističu blještava fuksija, električno ljubičasta, strastveno crvena i sunčana tangerina.

Osim što «Gloss Interdit» pruža visokostupanjski sjaj, njeguje i hidratizira usne. Zahvaljujući mikročesticama hijaluronske kiseline (sastojak koji pruža najveću moguću hidrataciju) koje poput mikroskopskih spužvi upijaju vodu na površini usana, izravnavaju njihovu površinu i povećavaju im volumen.

Zbog pčelinjeg voska te vrijednih omega-3 i omega-6 kiselina, usne će se osim povećanim volumenom i ekstra sjajem, moći ponositi i mekoćom zaštićenom od svih vanjskih utjecaja.

A kao pravi zvjezdani proizvod i ovaj ima još "ono nešto" po čemu se izdvaja od sličnih sjajila. Poput pravog parfema ima tri note mirisa zbog kojeg je učestalom nanošenju zaista teško odoljeti.

Bergamot, liči i crveno voće gornje su note, dok srce čine jasmin, đurđica i ruža. Miris zaokružuju sandalovina, vanilija i ambra u bazi mirisnog sjajila.

gloss interdit vizual

Zaštitno lice istovremeno glamuroznog i ženstvenog glossa je Liv Tyler, ikona stila koja uz te osobine posjeduje i neodoljivu zaigranu zavodljivost koja se sviđa i ženama i muškarcima. Upravo onako, kako to treba činiti i svako dobro sjajilo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.