MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE krema obogaćena je uljem crnog kima, sastojkom koji je tradicionalno i u vrijeme faraona korišten zbog svojih zaštitnih svojstava i djelovanja protiv opeklina. Uljasto baršunasta tekstura ovog balzama pruža dosad neviđenu zaštitu kose od topline čak i od izrazito visokih temperatura

mythic oil seve protectrice

Inspirirano ritualima ljepote koji dolaze s Orijenta, L'Oréal Professionnel ulje MYTHIC OIL, lansirano 2011. u gotovo šezdeset zemalja diljem svijeta, postalo je must have proizvod u salonima i kod kuće! Korišteno u backstageu tijekom tjedana ljepote u Parizu, Londonu, Milanu i New Yorku, ovaj ikonski proizvod sada je dio proširene linije proizvoda za njegu kose dizajnirane za rješavanje specifičnih potreba svake žene.

Učestala upotreba aparata koji koriste toplinu i pegli za kosu može dovesti do oštećenja kose, zbog čega kosa izgleda beživotno, oštro, suho i neukrotivo. Iz tog je razloga ključno zaštiti kosu od negativnog utjecaja topline prilikom upotrebe toplinskih uređaja. MYTHIC OIL predstavlja SÈVE PROTECTRICE, inovativnu kremu koja pruža učinkovitu zaštitu od topline do 230°C.

mythic oil seve protectrice

MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE krema obogaćena je uljem crnog kima, sastojkom koji je tradicionalno i u vrijeme faraona korišten zbog svojih zaštitnih svojstava i djelovanja protiv opeklina. Uljasto baršunasta tekstura ovog balzama pruža dosad neviđenu zaštitu kose od topline čak i od izrazito visokih temperatura. Koža je zaštićena od oštećenja od topline do 230°C. Jedinstvena zaštita od topline za vašu kosu.

Ultimativno luksuzno iskustvo njege kose, MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE dolazi u brončano zlatnoj tubi.

Cijena 125ml: 136,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.