Novi Moschino Cheap & Chic Light Clouds je miris kao stvoren za ljetne dane. Svjež i lagan poput bjelkastog ljetnog oblačka na plavom nebu, okupan suncem. Zavest će vas svojom nježnošću i nenametljivom ljepotom

moschino cheap and chic light cloudsMnogi su ga jedva dočekali - novi parfem kultne modne kuće Moschino - miris Moschino Cheap & Chic Light Clouds upravo je stigao u hrvatske dućane! Sjedinjuje u svojim gornjim, srednjim i donjim notama čistu mirisnu fantaziju: arome breskve, ciklame, lotosa, jasmina, ruže, sjemenke ambrete, cedra i mošusa.

Dostupan je u bajkovitoj plavo-bijeloj bočici s oblacima u količini od 30, 50 i 100 ml edt, a mirisnu liniju prati i linija za njegu tijela.

Miris je ugodan i bezbrižan, baš kao nebo tijekom ljetnih mjeseci... On je poput hoda među svježim cvijećem, intenzivan poput emocija, vedar kao ljetni dan, lagan i prozračan kao oblak... Cvjetno-drvenasto mošusni miris unosi radost i lepršavost. Obavija kožu poput oblačića, zagolica čula i rasprši se, ostavljajući tek nježnu aromu, dovoljno svježu, a nipošto tešku ili nametljivu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.