Novi miris Hervé Léger Femme, kao i haljine Hervé Légera, idealan je za žene koje se žele osjećati zavodljivo, snažno i samopouzdano. Drvenasto cvjetni miris stvoren je objedinjavanjem nota cvijeta kineske magnolije i sicilijanskog ružičastog grejpa

herve leger femme, avonMiris Hervé Léger Femme, nastao suradnjom Maxa Azrie, svjetskog sinonima za senzualnost i glamur, i kompanije Avon, namijenjen je suvremenoj ženi. Objedinjujući dinamičnu prirodu i sofisticirani stil poznatih „bandage" haljina, miris je odnedavno dostupan u Hrvatskoj putem Avonovog kataloga po cijeni od 230 kuna, a svaki kupac na poklon dobiva i Hervé Léger torbu.

Hervé Léger Femme, kao i haljine Hervé Légera, idealan je za žene koje se žele osjećati zavodljivo, snažno i samopouzdano. Drvenasto cvjetni miris stvoren je objedinjavanjem nota cvijeta kineske magnolije i sicilijanskog ružičastog grejpa. U središtu prevladava cvijet marokanske naranče, a u donjim notama arome benzoina, čempresa i vanilije. Mirisi su čuvani u bočicama koje odražavaju moderni, kultni oblik haljine Hervé Léger.

„Ovi mirisi obuhvaćaju stil Hervé Légera koji pobuđuje samu bit senzualnosti," tvrdi dizajner i predsjednik uprave Hervé Légera, Max Azria.

Cijena Hervé Léger Femme, 50 ml: 230 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.