Nova maska obnavlja kosu pomoću lipida i ostavlja je izuzetno mekom i podatnom zahvaljujući organskoj jojobi i maslinovim uljima

apivita

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike predstavlja novu masku za kosu namijenjenu dubinskoj hidrataciji. Glavni sastojci ove maske su aloe vera i hijaluronska kiselina koji je čine savršeno formuliranom za sve tipove kose. Visoki udio od čak 97% prirodnih sastojaka idealan je za sve kojima je sastav na prvom mjestu prilikom odabira kozmetičkog proizvoda.

apivita

Povratak s godišnjih odmora za mnoge znači i odlazak u frizerski salon, kako bi se obnovila kosa na koju je u proteklim mjesecima utjecalo sunce, vjetar i more. Štetne UV zrake, u kombinaciji s vjetrom isušuju i najzdraviju kosu i njoj je sad potrebna posebna njega. Od iznimne je važnosti kosi vratiti potrebnu vlagu i izgubljenu snagu, a to je moguće uz novu Apivita masku za kosu za hidrataciju.

apivita

Ova maska obnavlja kosu pomoću lipida i ostavlja je izuzetno mekom i podatnom zahvaljujući organskoj jojobi i maslinovim uljima, a uz pomoć vitamina i APISHIELD HS kompleksa sprječava pucanje vlasi i vrhova. APISHIELD HS kompleks je ekskluzivni, biljni, sinergični kompleks koji štiti biofloru vlasišta, jača obranu kose od utjecaja okoliša i zagađenja, stylinga te obnavlja i jača kosu. Njegova se autentičnost temelji na kombinaciji sedam rijetkih oligosaharida. Hijaluronska kiselina, aloe vera, med timijana i zobeni proteini obnovit će razinu vlage unutar vlakana kose. Hidrolizirana hijaluronska kiselina omogućava dubinsku hidrataciju u unutrašnjosti kose, djelujući kao „magnet“ jer je u stanju privući i zadržati do 1000 puta veću težinu vlage.

apivita

APIVITA u svojim proizvodima pa tako i u ovoj maski za kosu zamjenjuje vodu organskim infuzijama, poput organskog ružmarina, koje proizvodima daju uglavnom antiksidacijska svojstva. Infuzija ružmarina smatra se najučinkovitijim rješenjem protiv starenja kose, a istovremenu daje jedinstvenu revitalizaciju i osnažuje vlasi.

Apivita masku za dubinsku hidrataciju kose, kao i ostale proizvode iz Apivita asortimana moguće je nabaviti putem web shopa – www.delmerion.hr, u Apivita trgovini u Splitu, na policama Muller trgovina te u ljekarnama širom Hrvatske.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.