Predstavljamo vam dva nova L'Oreal Professionnel proizvoda za trajno ravnanje ili kovrčanje kose kojima će vam vaši frizeri omogućiti look koji će potrajati i nakon svih blagdanskih zabava koje se bliže. Kao što je vrijeme za novogodišnje odluke, vrijeme je i za neke promjene na području vaše kose

duga sjajna kosa

Za ljubiteljice duge ravne kose

Zaglađivanje kose već je dugo trend na tržištu. Zaglađena, ravna i sjajna kosa jedna je od najčešće traženih trajnih usluga u frizerskom salonu. Proizvodi za trajno ravnanje i trajnu ondulaciju najviše su tehnološki orijentirati proizvodi u frizerskoj industriji. Promjena strukture kose kako bi se stvorio novi oblik i tekstura definitivno je posao profesionalaca.

Novi X-tenso Moisturist temelji se na tzv. nutri-kationskoj tehnologiji. Inspirirana formulama za njegu kose, X-tenso formula obogaćena je s dva vrijedna aktivna sastojka:

- kationskim aktivnim sastojcima koje sačinjavaju molekule sposobne za zaglađivanje vlakna točno ciljajući na oslabljena područja kose.

- omekšavajućim agensima i voskom koji potiču zaglađenost i mekoću kose.

Kada se aplicira na kosu, ovaj njegujući koktel omogućuje lakše raspetljavanje te sjajnu, meku i podatnu kosu. X-tenso Moisturist trajno ravna kosu pružajući joj dugotrajan učinak ravnanja, istovremeno je njegujući.

Namijenjen je valovitoj i kovrčavoj kosi za relaksiranje, reduciranje volumena i potpuno ravnanje kose. S jednim proizvodom frizeri su u mogućnosti pružiti tri usluge ravnanja ovisno o željama klijentica volumena, umjereno ravnanje i intenzivno ravnanje. I ono što je najvažnije, kosa se u procesu neće oštetiti.

Za ljubiteljice volumena i kovrča

dulcia advanced

Dulcia Advanced - prva je dugotrajna osnažujuća trajna ondulacija - usluga za volumen i prirodni valoviti izgled vaše kose. Djeluje u svim zonama:

- na površini kose obavija vlakno kose te osigurava zaglađenost i lakše raščešljavanje

- u jezgri prianja uz kortekst, restrukturira vlakno kose te pruža kosi više fleksibilnosti. Kovrče se lakše formiraju te traju duže. Uz Dulciu Advanced možete postići glamurozne kovrše, lagano valovitu kosu i trajni volumen.

x tenso moisturist

Proizvod X-tenso Moisturist i Dulcia Advanced, kako i svi ostali proizvodi L'Oreal Professionnel, dostupni su samo u vodećim frizerskim salonima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.