Kako uspijevaju postići tako besprijekorne i sjajne usne? Ako ste se to pitali svaki puta kada biste na stranicama časopisa ugledali model savršeno lijepih usana, Dior je donio odgovor. I rješenje - u obliku novog sjajila Lip Polish

Dior_sjajilaTajna savršeno sjanih i lijepih usana krije se u njihovu masiranju aplikatorom prilikom nanošenja. Inspririran upravo tim malim trikom velikih majstora make-upa, kozmetički gigant Dior osmisio je Lip Polish koji bi se mogao nazvati i lakom za usne.

Obogaćen hidratantnim hijaluronskim česticama i ultra-reflektirajućim mineralnim puderom, stvorena je posebna formula sjajila za usne.

Novitet koji ga čini još posebnijim je roll-on aplikator kojim se nanosi potrebna količina sjajila. Osim što je blještavi efekt vidljiv trenutno, sa svakim novim nanošenjem usne su mekše i nježnije.

Tri nijanse ovog jedinstveng sjajila prekrivaju nesavršenosti i naglašavaju različite prirodne boje usana, tako da i najsvjetlije i najtamnije nijanse mogu zasjati u svom najboljem izdanju.

Ono što glamurozni Lip Polish čini izrazito neodoljivim je očaravajući miris ispunjen zamamnim bademovim mlijekom, prštavom narančom, nepobjedivim sladoledom od vanilije i uvijek zavodljivim mošusom. Zar mu stvarno možete odoljeti?

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.