Poznati make-up brand Misslyn kreirao je novu kolekciju "Beauty Workout " s prekrasnim toplim bojama u dominantnim tonovima ljubičaste i roskaste. Misslyn ovom kolekcijom prati modne mladenačke trendove kojima vladaju šarene trenirke i tenisice - ležerni casual sportski stil u bojama

misslyn beauty workout

Odlična paleta sjenila idealna je za žene s osjetljivim očima, a puna pigmentacija boja garantira postojanost na očima cijeli dan.

misslyn beauty workout

Ono što će mnoge pripadnice ljepšeg spola oduševiti je nova "Pretty Big Volume Mascara" koja očima daje savršen volumen već pri samom prvom nanošenju, a namijenjena je i ženama s osjetljivim očima.

misslyn beauty workout

Iz nove kolekcije Misslyn možemo reći da će "must have" svakako biti ruževi koji su dugotrajni na usnicama i daju mat efekt koji je sada "IN "kao i tuševi za oči koji su vodootporni i postojani cijeli dan.

misslyn beauty workout

Ono što veseli u novom looku je i novi 3-fazni koktel lak za nokte koji u sebi sadrži kombinaciju jojobe , crnog ribiza i lanenog ulja, vitamin E i bambusov ekstrakt te noktima i kožici daje njegovani i manikirani izgled.

Nova paleta boja lakova za nokte će vas ostaviti bez daha jer su savršeno sjajni i dugotrajni. Njihovi UV filteri garantiraju da boja ne blijedi već bude postojana.

misslyn beauty workout

Kolekciju ekskluzivno možete pronaći jedino u Muller trgovinama diljem Hrvatske.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.