Bez parfema, konzervansa, mineralnih ulja i bez sastojaka životinjskog podrijetla, Dermalibour+ CICA krema osigurava brzo upijanje, bez masnog ili ljepljivog završetka. Samo namažete osjetljivo područje i spremni ste za izlazak u zimske avanture

dermalibour+ cica krema

Temperature su pale, a snježne pahulje se polako počinju probijati. Iako mnogi od nas vole zimu i zimske radosti poput sanjkanja i skijanja, naša koža se ponekad ne slaže s nama. Vremenski uvjeti, česti izlasci iz hladnog u topli prostor i obrnuto ostavljaju trag na našoj koži u vidu iritacija, crvenila te sitnih prištića. Kako bi i takva koža uživala u zimi tu je Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema koja sadrži ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi te biljnim uljima, uključujući ulje jojobe. 

dermalibour+ cica krema

Učinkovitost formule dokazuje činjenica da su A-DERMA dermatološki laboratoriji bili pionir na tržištu bakar-cink proizvoda. Upravo je njihov dermatološki laboratorij prije čak 32 godine na tržište dermokozmetičkih proizvoda plasirao kremu na bazi bakra i cinka koja je ubrzo postala apsolutni must-have na mnogim kozmetičkim  policama diljem svijeta. 

dermalibour+ cica krema

Za dodatnu zaštitu u zimskim mjesecima, unutar Dermalibour+ linije proizvoda mogu se pronaći i Obnavljajući CICA balzman za usne  te BARRIER izolacijska krema. Osobe koje traže prirodna rješenja oduševit će ovaj prirodni obnavljajući balzam za usne koji dugotrajno obnavlja, intenzivno hrani te trenutno umiruje usne. Pruža 48-satnu dugotrajnu zaštitu i izolacijski učinak, vrlo je vodootporan, brzo se upija i ne ostavlja bijeli trag. Kao i ostale proizvode unutar linije mogu ga koristiti dojenčad, djeca i odrasli.

dermalibour+ cica krema

BARRIER izolacijska krema jača prirodnu kožnu barijeru i pomaže održavati zaštitu iritirane kože i kože izložene agresiji kao što su klimatski uvjeti, voda, fizički agresori, metali koji uzrokuju iritacije te kemijski agresori poput deterdženata. Zahvaljujući učinku "second skin", pomaže obnavljanje kožne barijere i štiti iritiranu kožu te kožu izloženu agresiji. Koža je umirena, zaštićena i vraćene su joj ugodnost i mekoća. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.