Ella Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status dok kozmetika essence i Catrice u beauty svijetu predstavljaju kultne make up ikone. Kada se ovo troje genijalaca na tronu spoji u jedno, rezultat je besprijekorna suradnja koja donosi limitiranu kolekciju TANsation...

essence & Catrice

Sestrinski brendovi essence i CATRICE objedinili su magiju pustinje i mora u limitiranoj kolekciji TANsation - CATRICE donosi boje i vibracije pustinje dok essence donosi očaravajući svijet mora na kozmetičke police. Jedna od najpoznatijih trendseterici i fashionistici savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje koja pozdravlja more, sunčane dane, beskrajne zalaske sunca i ostale ljetne radosti koje od kolovoza svi zajedno možemo preslikati na svoje lice.

essence & Catrice

Ella Dvornik utjelovila je essence & Catrice ženu koja njeguje svoj prirodan izgled, a istodobno zrači samopouzdanjem i glamurom uz neodoljive palete sjenila za oči koje su tandem s brončanim tenom. Za blistavost tokom čitavog dana pobrinut će se mirisno svjetlucavo ulje dok će vam svježinu u svakom trenutku pružati mirisna vodica za tijelo. 

essence & Catrice

Ostali favoriti iz limitirane kolekcije su Brončani puder, Highlighting & Bronzing Paleta, Set kistova za lice i tijelo te još nekoliko must-have proizvoda bez kojih su ljetni dani i noći nezamislive, a čije benefite donosimo u nastavku. Rapsodija boja, od nježnih i pastelnih do onih najefektnijih pruža mogućnost idealnog looka za dnevne i večernje prigode. 

essence & Catrice

Ono što je doista hvale vrijedno je to da je u ovoj kolekciji korišteno značajno manje "djevičanske plastike" u proizvodnji ambalaže da tvrtka cosnova, koja stoji iza brendova essence & CATRICE, podržava inicijativu Plastics For Change donacijom u iznosu od 35.000 američkih dolara. 

U odabranim dm prodavaonicama potražite inspiraciju u essence i Catrice novitetima u suradnji s jedinstvenom Ellom Dvornik. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.