NIVEA je lansirala formulu koja nudi idelanu kombinaciju hranjivosti bez osjećaja masnoće. Tako je nastala nova NIVEA Care krema čija snažna formula omogućuje duboko hranjenje kože dok se istovremeno vrlo lagano nanosi, brzo apsorbira i ne ostavlja masni sjaj

nivea care wow

Ova pristupačna i kvalitetna krema namijenjena je svim ženama koje ne samo da brinu o svojoj koži, nego se pri tom žele osjećati lijepo, samouvjereno i ženstveno. Inovativna NIVEA Care krema u dodiru s kožom otapa uravnoteženu količinu voska omotanog gelom lagane hidratantne teksture. Ovi glatki, njegujući kristali voska koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži. Upravo to NIVEA Care kremu čini prvom kremom koja kombinira bogatu njegu i nemasnu teksturu te kožu čini mekom i nježnom. Njezino je korištenje pravi užitak za kožu i osjetila zahvaljujući senzacionalnoj teksturi i jedinstveno blagom i ženstvenom mirisu.

nivea care wow

Revolucionarna formula s hidro voskom pruža bogatu njegu i posebno lagan osjećaj na koži. Ujednačena količina voska i hidratizirajućeg gela trenutno se topi i dubinski prodire u kožu dok njegujući kristali voska pružaju dugotrajnu bogatu njegu i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože. Pogodna je za primjenu na tijelu, licu i rukama.

Cijene:

100 ml: 27,90 kn
200 ml: 37,50 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.