Betty Barclay Happiness odiše ženstvenošću i prirodnom snagom, a inspiriran je ženama koje se osmijehom bore protiv prepreka, prihvaćaju sebe i inspiriraju druge. Slogan mirisa savršeno sumira njegovu bit: "Happiness is not out there, it’s inside you!" 

betty barclay happiness darivanje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju voćno-ženstveni miris Betty Barclay Happiness, koji naglašava snagu vlastita osmijeha, su:

MARICA ČASAR, BREZNICA NAšIčKA

IVA VERSTOVšEK, ZAGREB

DARIA MAčINA, PULA

Širok osmijeh oslobađa hormone sreće i povećava blagostanje – pritom za unutarnje blaženstvo nije potrebno mnogo, samo vlastiti stav prema sebi i životu. Sačuvati osjećaj opuštenosti čak i kad stvari idu drukčije i ne shvaćati se previše ozbiljno: ovo samoprihvaćanje i ljubav prema sebi čine da blistamo iznutra. A postoji li bolji način da to utjelovite nego velikim, iskrenim i uzbudljivim osmijehom?

betty barclay happiness darivanje

Betty Barclay Happiness miris je za snažne i samouvjerene žene koje svojom prirodnom snagom i snagom osmijeha inspiriraju ne samo sebe nego i druge. Žene koje kroče svojim putom pozitivno i samouvjereno i ne boje se pogriješiti ili biti nesavršene – te su tako pronašle ključ prave sreće

Sreća koja donosi mir

Biti na vlastitom životnom putu kao žena i odavno ostaviti ideale drugih iza sebe: miris Betty Barclay Happiness odiše radošću pomirenosti sa sobom prema geslu "Happiness is not out there, it’s inside you!" Miris koji stečenim samopouzdanjem naglašava unutarnju sreću i pušta nas da zablistamo. 

betty barclay happiness darivanje

Mirisna životna radost

Voćne note spajaju se s cvjetnim akordima kako bi stvorile živahnu kompoziciju: Betty Barclay Happiness uranja u neusporedivu voćnost koja otvara voćno-cvjetnu kompoziciju sočnom kruškom, slatko-kiselim crnim ribizlom i pikantnom jabukom.

betty barclay happiness darivanje

U srednjoj noti pozdravlja vas šareni buket prirodnosti s cvjetnim, ženstvenim notama nježne ruže, ljupkog jasmina i senzualne vanilije. Usavršen i nježno zaokružen, buket završava zemljanim jantarom i slatkasto-oporim mošusom. Betty Barclay Happiness veganski je miris koji naglašava prirodnu radost života osobe koja ga nosi.

Blistav dizajn

Dizajn mirisa Betty Barclay Happiness također vizualno utjelovljuje ženstven, moderan miris svojim oblikom i prekrasnom tamnoružičastom i zlatnom bojom. Oblikovanu bočicu, koju karakteriziraju jasne linije, ukrašavaju zlatni natpis i zlatni čep.

betty barclay happiness darivanje

Životnoj radosti posvećujemo se sa stilom i ljubavlju prema detaljima te upotrebljavamo folije za vruće utiskivanje i reljefne listove zlatne djeteline na sklopivoj kutiji. Dizajn mirisa Betty Barclay Happiness pretvara miris u prekrasan dodatak svake kupaonice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.