Dva legendarna branda iz Pariza posvećena ljepoti udružili su snage u limitiranoj make up kolekciji koja u studenome stiže na naše tržište. L’Oréal Paris s poštovanjem njeguje sjećanje na Karla Lagerfelda i ova kolekcija odaje počast njegovom nasljeđu sloganom – SVI SMO MI POMALO KARL!

loreal lagerfeld

Karl Lagerfeld obožavao je kozmetičke proizvode, a make up je doživljavao kao način izražavanja. Prije snimanja, vizažistima je uvijek davao precizne instrukcije što želi postići. Još zanimljivije je to što je posebno volio sjenila za oči, i to zbog ilustracija! Naime, sjenilima je popunjavao boje u svojim skicama.

loreal lagerfeld

Neposredno prije smrti, ovaj istinski umjetnik i otac stila bio je uključen u rane faze razvoja limitirane make up kolekcije, a nakon toga njegovi suradnici nastavili su blisku suradnju s brandom L’Oréal Paris kako bi svaki proizvod ostao vjeran njegovoj kreativnoj viziji.

loreal lagerfeld

Povezani francuskim podrijetlom, i Karl i L’Oréal Paris dijele viziju baziranu na eleganciji, stilu, ali i stalnim inovacijama. Karl je jednom prilikom izjavio: "Sutra bih mogao biti suprotnost onoga što sam danas" – ova kolekcija poziva žene da istraže upravo tu misao. Karl Lagerfeld i L’Oréal Paris limitirana kolekcija sastoji se od pet proizvoda: maskare, palete sjenila za kapke, tuša za oči, highlightera i ruža za usne.

loreal lagerfeld

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.