Snovi su poput balona: ako ih ima dovoljno, nosit će vas bilo kamo. Nalik na oblake plutaju nebom iznad gradskih ulica i krovova oslobađajući vaše snove. Novi, razigrani ženski miris Betty Barclay budi čežnju koja samo čeka da konačno bude puštena... 

betty barclay dream away

Dugoočekivana vožnja balonom, učenje gitare, konačno pisanje knjige: svatko od nas nosi želje koje želi jednog dana ostvariti. Što ako je danas “taj dan”? Vjerujte u svoje snove, budite hrabri i napokon ih pustite da se ostvare: Betty Barclay Dream Away prozračnim notama mirisa prati romantičnu ženu koja svoje snove uzima u svoje ruke. Cvjetni, prozračni sastav naglašava lakoću i sreću ponesenu željama srca! Novi Betty Barclay miris i proizvodi za njegu bit će dostupni u trgovinama od kraja lipnja 2021. godine.

betty barclay dream away

Betty Barclay Dream Away otvara cvjetno puderastu kompoziciju sa svilenkasto voćnim nijansama mandarine, uzbudljivom Artemisijom i svježom jabukom. U srcu se širi iznimno ženstven i vrlo prozračan buket koji se sastoji od jasmina, breskve i ljubičice. Senzualan buket okružen bijelim mošusom, slatkom vanilijom i živahnim pačulijem.

betty barclay dream away

Cijene: 
Betty Barclay Dream Away mirisni asortiman:
Eau de Parfum Natural Spray 20 ml, 169 kn
Eau de Toilette Natural Spray 20 ml, 139 kn
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml, 241 kn
Deodorant Natural Spray 75 ml, 89 kn
Krema za tuširanje 150 ml , 81 kn
Duo set (EdT / krema za tuširanje) 20 ml | 75 ml, 169 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.