Dugi niz godina Mixa stručnjaci su usredotočeni na rješavanje problema osjetljive kože i razvoj potpuno nove generacije proizvoda namijenjenih za njihovu njegu. Vrlo česta pojava s kojom se susreću muškarci i žene diljem svijeta je koža sklona reakcijama

mixa pro tolerance

Neki ljudi imaju toliko osjetljivu kožu da je za njih izuzetno teško pronaći adekvatnu njegu. Problem reakcija postaje još veći u osjetljivim područjima oko očiju. Taj tip kože se naziva netoleratna koža.

Prva Mixa linija hidratantnih krema Pro-Tolerance pruža intenzivnu hidratantnu njegu čak i osjetljivoj koži sklonoj reakcijama. Mixa Pro-Tolerance proizvodi su formulirani da hidratiziraju, umiruju i smanjuju reakcije kože. Njihova formula obogaćena je Omega-PP kompleksom te ima ulogu smanjiti reaktivnost kože.

Liniju Pro-Tolerance njege odobrili su dermatoalergolozi neovisne udruge ECARF (Europski Centar za Istraživanje Alergija). Neovisna udruga ECARF informira ljude koji su alergični i pomaže im da smanje rizične situacije. ECARF je dodijelio certifikat kvalitete liniji Pro-Tolerance koja potvrđuje nastojanje za umirivanjem kože sklonoj reakciji kao i umanjivanju utjecaja alergena čak i kod osjetljive kože.
Hidratantna krema Pro-Tolerance dolazi u dvije teksture, bogatoj i laganoj.

Cijena: 59,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.