Francuski brend Servier Healthcare predstavio je kremu Cedralex koja vraća energiju umornim nogama, pruža osjećaj opuštanja i osvježenja, a uz to hidratizira kožu te poboljšava izgled nogu

 cedralex

Koja je tajna lijepih nogu bez osjećaja težine i umora, čak i nakon dugog dana u visokim potpeticama ili noći na plesnom podiju, zna nova krema Cedralex tvrtke Servier Healthcare, koji je udružio snage s vodećim stručnjacima s područja francuske kozmetike te kreirao idealnu ljetnu krema koja pruža brz učinak rashlađivanja nogu.

cedralex

Tajna Cedralexa je u tri pomno odabrana sastojka. Ključni je cedrat, čuveni predak današnjeg limuna, koji raste na francuskom otoku Korzici, a poznat je po svojim tonizirajućim, anti-oksidativnim i vitalizirajućim svojstvima. Drugi sastojak je menta koja pruža osjećaj svježine, dok posebno razvijen molekularni kompleks hidratizira kožu.

cedralex

"Servier Pharma, neovisna francuska farmaceutska zaklada za razvoj novih lijekova, stavila je na tržište svoj prvi kozmetički proizvod, energizirajuću kremu za noge Cedralex. Kremu su vrlo brzo prigrlili zdravstveni radnici u Hrvatskoj, svjesni važnosti energije u nogama prilikom pomaganja drugima. Došlo je vrijeme da se ove jedinstvena krema predstavi javnosti. Naše noge su stupovi našeg tijela i pokretljivosti, imaju važnu estetsku i zdravstvenu komponentu, a prije svega simboliziraju našu energiju, vitalnost i optimizam. To su razlozi zbog kojih se Servier Pharma strastveno odlučuje ulagati u istraživanja zdravlja i ljepote nogu već desetljećima, ujedinjujući znanstvenu i senzorijalnu stručnost. Cedralex je odlično prihvaćen od strane javnosti na prvom hrvatskom eventu", naglasio je dr. med. Dinko Lupi, national marketing manager Servier Pharme.

cedralex

Uz Cedralex su vaše noge spremne za sve ljetne izazove. Svoj novi najdraži ljetni proizvod potražite u vašoj najbližoj ljekarni, a kupiti ga možete i klikom na web trgovinu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.