Ne trebate biti stručnjak kako biste shvatili kako osmijeh i biserno bijeli zubi čine svako lice atraktivnijim i privlačnijim. Bez obzira na to gdje se nalazili – na poslovnom ili ljubavnom sastanku, obiteljskom fotografiranju – ishod će uvijek biti bolji ako na licu nosite široki osmijeh

marvis zubne paste

MARVIS, prva fashion pasta za zube na svijetu, rođena je prije više od 60 godina, a ponajprije je bila namijenjena pušačima kako bi izbijelila zube od nikotinskog dima i osvježila im dah. Stvorena davne 1958. godine u Firenci, MARVIS je bio nekonvencionalan, autentičan i ispred svog vremena. Ovaj kultni brend sve ove godine veseli one koji od paste za zube očekuju nešto više te imaju postavljene visoke estetske kriterije, a u život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. 

marvis zubne paste

Formula MARVIS pasti za zube sastoji se od osam unikatnih, nadasve neobičnih i zavodljivih okusa koji nude vrtlog senzacija te su zbog svoje inventivnosti u potpunosti uzdignuli i transformirali percepciju o oralnoj njezi. Jasmin Mint (jasmin), Cinnamon Mint (cimet), Ginger Mint (đumbir), Amarelli Licorice Mint (amareli – jedan od najboljih talijanskih slatkiša), Aquatic Mint (hladan okus metvice), Classic Strong Mint (svježa formula peperminta), Anis Mint (anis) i Whitening Mint (prva pasta na svijetu za izbjeljivanje zubi) stalna je postava ovih vintage pasti za zube koji svaki kozmetički kutak čine zavidnim.

marvis zubne paste

MARVIS, uz svoje stalne okuse, sa zadovoljstvom svake godine predstavlja posebnu limitiranu liniju s tri paste za zube. Tako su prethodnih godina predstavljeni okusi višnje i čokolade, rabarbare i cvijeta naranče, kao i Karakum Mint, Rambas i Marvis Royal Limited.

marvis zubne paste

MARVIS paste za zube moguće je pronaći na webshopu www.delmerion.hr, u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, BIPA prodavaonicama te u bolje opskrbljenim ljekarnama. 

marvis zubne paste

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.