Luksuzni jesenski rituali ne mogu proći bez cvjetnog mirisa L'Erbolario Ortensia, koji odiše profinjenosti i nježnim notama hortenzije, spojene s jasminom, ružom, ljubičicom, vanilastim tonovima heliotropa i opojnog ylang-ylanga 

lerbolario ortensia

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj miris L'Erbolario Ortensia, koji osvaja raskošnim notama hortenzije, su:

TIHANA VUčILOVSKI, KRAPINA

TEA GATAčKIć, ZAGREB

MARTINA VUKOVIć, KRIž

Budistička legenda kaže na dan kad se rodio Buda, s neba je palo lijepo cvijeće, a slatki nektar "Amacha" se izlio. U budističkim hramovima, veličajući Budu, koristi se čaj iz listova hortenzije i smatraju ga čarobnim ritualnim pićem. Prolazeći pokraj hortenzije, nemoguće je ne cijeniti njenu ljepotu, nježnost, milost i luksuz. Kako ne primijetiti elegantno držanje i sve bogatstvo hortenzija koje privlače našu pozornost svojim raskošnim lišćem i očaravajućim cvjetovima? One su veselje za naše oči, ali i za naše tijelo! U istraživačkom centru L’Erbolario nastala je vodeća linija Ortensia, koja sadrži mnoge aktivne sastojke biljnog podrijetla, među kojima se ističe ekstrakt hortenzije, snažan antioksidans. Za sve one koji posebnu pažnju posvećuju zaštiti i hidratizaciji te održavanju elastičnosti epiderme tijela, ova je linija pravi odabir. Idealan za ženu koja ne može proći neopažena, baš kao i hortenzije!

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.