Predstavljamo Code Cashmere, novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. uslijedio Code Satin. Ova su tri mirisa zamišljena kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju blistavu esenciju narančinog cvijeta. Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvjetno-orijentalnih nota, tvori upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju

armani code cashmere

Topao i podatan poput najmekše tkanine, Armani Code Cashmere donosi bogatu paletu kontrasta. Mirisni trag nepogrešivo otkriva blistavu notu narančinog cvijeta, naglašenu jasminom sambacom. Iznimno je senzualan i jednostavno nezaboravan te se s notama sunčanice i irisa isprepliće u jedinstveni akord. Intenzivno je ljubičaste boje protkane svjetlucavom ružičastom i odiše zagonetnošću, baš poput animalnih akorda kože, antilopa i tamjanovca s primjesama cvjetnih nota.

Armani Code Cashmere najintenzivniji je miris iz kolekcije Armani Code. Riječ je o ljubavnoj priči o povjerenju i ugodi koju su zajednički ispričali Dominique Ropion i Carlos Benaïm (IFF), prožetoj toplim akordom bademovog mlijeka, za istinski mirisni užitak.

armani code cashmere

Inspirirana upečatljivom notom narančinog cvijeta, linija Armani Code utjelovljuje suptilnu igru zavođenja, ples svjetlosti i sjene. Različiti, a prožeti istim prepoznatljivim stilom, mirisi kao da se pretapaju jedan u drugi. Takva je i Giorgio Armani žena – svestrana, elegantna i jedinstvena, žena koja se snalazi u svakoj situaciji, a miris odabire u skladu sa svojim osobnim stilom odijevanja.

Cijene:

Armani Code Cashmere EDP 30 ml: 396 kn
Armani Code Cashmere EDP 50 ml: 562 kn
Armani Code Cashmere EDP 75 ml: 714 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.