Sunčeve zrake na koži, lagani povjetarac i tirkizno more, užareno sunce i zlatna pješčana plaža – to je Betty Barclay Pure Sun. Jedinstveni intenzivni miris kojim ćete uroniti u ljetne ljepote. Kao proširenje uspješnog mirisa Betty Barclay Pure Style, i Betty Barclay Pure Sun zrači samopouzdanom ženstvenošću i emocionalnom senzualnošću – ovaj put nadahnutom ljetom, suncem i plažom

betty barclay pure sun darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Betty Barclay Pure Sun, čarobni orijentalno-cvjetni miris koji je uzbudljiv kao toliko željno iščekivano ljeto, su:

KRISTINA PERIć, IVANKOVO

BRANKA VRKIC, RIJEKA

SANJA PIVAC, METKOVIć

betty barclay pure sun darivanje

Mirisi Betty Barclay zrače ženstvenošću i ženskim stavom prema životu – i pružaju ženi priliku da u bilo kojem trenutku podcrta upravo one aspekte svoje osobnosti koje bi u tom trenutku željela iskusiti. Ako volite Betty Barclay Pure Sun, volite miris kreme za sunčanje na koži i pijesak pod nogama. Ne možete se zasititi šarenih, intenzivnih boja i osjećaja trnaca koji prolaze kroz vas kada vas zagrijavaju sunčeve zrake – ti su doživljaji ujedinjeni u novom mirisu Betty Barclay Pure Sun.

betty barclay pure sun darivanje

Ženstvene, nježne mirisne note svoje prethodnice Betty Barclay Pure Style dopunjuju Betty Barclay Pure Sun svježim intenzitetom ljeta i tako stvaraju pravo mirisno iskustvo. Dijamantna orhideja, magnolija i pustinjsko zlato otvaraju svjež i aromatičan uvod u miris. Srž je zadivljujuća kreacija cvijeta lotosa, nerolija i rijetkog ružičastog cvijeta jabuke – jedinstveni mirisni koktel koji otkriva zanosnu senzualnost i vibrirajuću toplinu. Benzoin, sandalovina i drvo hinoki daju mekoj podlozi dubinu i skladno zaokružuju kompoziciju. Betty Barclay Pure Sun podsjeća na duge, nezaboravne ljetne dane – i budi čežnju za njima u nama. Još jedan razlog za bezbrižni ljetni osjećaj veganski su sastojci.

betty barclay pure sun darivanje

Dizajn ambalaže Betty Barclay Pure Sun doista konkurira ljetnom sjaju: intenzivan, žuto-ružičasti prijelaz boja na boci i sklopivoj kutiji podsjeća na prekrasan izlazak sunca i potiče nas da sanjamo o vedrom, toplom jutru na plaži. Ženstvena i asimetrična silueta boce naglašava razigranu, spontanu draž njezina aromatičnog sadržaja. Prvi je put na stražnju stranu sklopive kutije postavljen veganski pečat radi lakše i sigurne orijentacije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.